For more information:

Sten Dubin

Business media and news feed
Mechanical treatment equipment and other related services, products, consultations

Natalja rinnasuurendusest: “Olen rohkem, kui rahul! Kõik hirmud, mis enne oppi olid, olid ilmaasjata.”

Noor ja kaunis Natalja oli kaalunud rinnasuurendust 7 aastat. Tema otsus ei tulnud kindlasti üleöö. Viimaks otsustas, et on aeg operatsioon ära teha ütleb nüüd, et ainuke asi mida kahetseb on see, et ei läinud varem rindu suurendama.     Mis ajendas Sind otsustama plastilise operatsiooni kasuks? Minu ebakindlus enda keha suhtes, täpsemalt rindade. Ma […] Loe edasi The post Natalja rinnasuurendusest: “Olen rohkem, kui rahul! Kõik hirmud, mis enne oppi olid, olid ilmaasjata.” appeared first on The Health Clinic.

Read from original source thehealthclinic.eu

Dropdown

all articles

Merily ülemiste silmalaugude operatsioonist ja lõuajoone korrigeerimisest: ” Enesehinnangu kasv + enesekindlus tulid käsikäes!”

Särtsakas ja paljudele tuntud youtuber Merkaperka käis Health Clinicus oma nägu operatsiooniga värskendamas. Kogemus oli nii võimas, et emotsioone oli raske tag
thehealthclinic.eu

Are you sure you want to delete this article?

Loader

Loader

App Ad

Scorestorybook Chrome extension

The Storybook extension tells you which company's website you are currently on and how reliable that company is as of today. download extension

See the background of the caller! Storybook App brings you direct contacts for 400,000 Estonian companies and individuals (managers, officials). The data is enriched with solvency and financial information.