Rohkema info nägemiseks:

MILTTON EVENTS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume professionaalset sündmuste korraldamise teenust, luues meeldejäävaid ja isikupäraseid elamusi konverentsidest ja messidest kuni galaõhtute ja koolitusteni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Miltton Events - Ettevõtte lugu

Milton Events on dünaamiline ja uuendusmeelne sündmuskorraldusettevõte, mille eesmärk on luua meeldejäävaid ja ainulaadseid elamusi. Ettevõte alustas oma tegevust aastatepikkuse kogemuse ning kirega sündmuste korraldamise vastu, mis on kujundanud Milton Eventsi tugevaks ja usaldusväärseks partneriks nii Eestis kui ka rahvusvahelisel tasandil.

Milton Events on spetsialiseerunud mitmekesise spektri sündmuste korraldamisele, sealhulgas konverentsid, messid, ettevõtteüritused, galaõhtud ja koolitused. Ettevõtte põhiväärtusteks on kvaliteet, loomingulisus ja personaalne lähenemine, mis peegelduvad igas detailselt läbimõeldud ja professionaalselt teostatud sündmuses. Meie meeskond koosneb oma ala ekspertidest, kelle teadmised ja oskused aitavad ellu viia ka kõige keerukamad visioonid.

Oleme pühendunud sellele, et iga sündmus oleks unikaalne ja täidaks kliendi ootusi ja vajadusi. Meie jaoks on oluline pakkuda täislahendusi, mis hõlmavad kõike alates ideekavandist kuni sündmuse elluviimiseni. Teeme koostööd parimate partneritega, et tagada sündmuste kõrge kvaliteet ja sujuv kulg.

Milton Events on koht, kus sünnivad suured ideed ja väikesed detailid, mis muudavad sündmused meeldejäävaks. Meie pühendumus ja professionaalsus on teinud meist valdkonna liidri, kelle poole pöördutakse, kui soovitakse muuta ideed reaalsuseks.

Võta meiega ühendust!

MILTTON EVENTS OÜ kontaktid

MILTTON EVENTS OÜ tegevusaruanne 2023

Miltton Events OÜ (varasemalt tuntud kui Royal Experience) on alates märtsist 2021 Põhjamaade juhtiva nõustamisettevõtte Miltton Group tütarettevõte. 2023 aastal muutusid osanikud. Uuteks omanikeks on Fuuga OÜ (50,01%), ArtLink Invest OÜ (19,99%) ja Miltton Group OY (30%).Miltton Events OÜ põhitegevuseks on sündmuste korraldus, teenuste struktuuris on põhirõhk mitmekülgsel strateegilisel nõustamisel, mille väljundiks on tellitav sündmus. Miltton Eventsi ambitsiooniks on pakkuda kõrgetasemelist sündmuskorraldust Eestis ja välismaal ning olla klientidele strateegilise kommunikatsiooni

Dropdown

kõik artiklid

Meist

Milton Events on Eestis ja rahvusvaheliselt tuntud sündmuskorraldusettevõte, mis on pühendunud pakkuma oma klientidele kõrgetasemelisi ja unikaalseid sündmusi.
ssb.ee
Milton Events on Eestis ja rahvusvaheliselt tuntud sündmuskorraldusettevõte, mis on pühendunud pakkuma oma klientidele kõrgetasemelisi ja unikaalseid sündmusi. Meie eesmärk on muuta iga sündmus eriliseks ja meeldejäävaks, olgu see siis suur konverents, inspireeriv koolitus, glamuurikas galaõhtu või meeleolukas ettevõtteüritus. Meie kogenud meeskond ühendab loovuse ja professionaalsuse, et luua lahendusi, mis vastavad teie ootustele ja ületavad neid. Milton Events pakub terviklikku sündmuskorraldusteenust, mis hõlmab kõike alates kontseptsiooni väljatöötamisest kuni sündmuse reaalse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.