Rohkema info nägemiseks:

SINISUKK AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1942; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SINISUKK AS kohta arvamuslugu!"

SINISUKK AS hetkeolukord

Juba 1942 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

2022.aasta oli võrreldes pandeemia-aastatega võimalusterohkem, lubades külastada raamatumesse ja andes kirjastustele enam võimalusi tulla välja uute projektidega. Paraku nende mõju ja edukust saab mõõta alles 2023.aastal: kirjastamisprotsess on aeganõudev.

Paraku on pandeemiast tulenev raputus tuntav siiani tarneahelates, materjalihinna ja transpordimaksumuse tõusus. Oma pitseri on jätnud majanduslangus, energiahindade tõus, mis omakorda on mõjutanud klientide ostukäitumist.

2023.aastal jätkab Sinisukk oma püsiautorite: A.Lindgreni, R.Kiyosaki, T.Janssoni, M.Kunnase, Osho ja paljude teiste autorite teoste väljaandmist, keskendudes valikutes kodule, perele, lastele, aga jätkates ka seni välja antud teemadel: poliitika, kultuur jne.

2022.aastal andis kirjastus välja 130 raamatut, seega planeeritust vähem, johtuvalt eelmainitud asjaoludest.

Aruandeperioodil töötas kirjastuses põhikohaga 10 töötajat. Väljamakstud põhipalkade ja lisatasude kogukulu sotsiaalmaksuta oli 175 038 eurot, töövõtulepinguga töötajatele maksti tasusid 21 966 eurot, kokku niisiis 197 004 eurot.

Aasta tulemiks kujunes kahjum 106 691 eurot, millest 100 000 eurot moodustas varude allahindlus, elavdamaks rahavooge ja vähendamaks laovaru.

2023.aastal on planeeritud väljaantavate nimetuste arvu tõstmine pandeemiaeelsele tasemele.

SINISUKK AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.