Rohkema info nägemiseks:

PARKLI HL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1908; jälgijaid - 27. Arvustusi - 3; Artikleid 1+ "Kirjuta PARKLI HL OÜ kohta arvamuslugu!"

PARKLI HL OÜ hetkeolukord

Juba 1908 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 27 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 147 korda.

Tegevusaruanne 2022

Parkli HL OÜ on 1994. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev ettevõte.

Oleme Saksa firmade Kienzle-Argo, Pressol, Truma ja Konvekta ametlik esindaja Baltikumis. Sõidumeerikuid toodavad Euroopas kolm firmat ning alates 2016 aastast on sõlmitud lisaks Efas sõidumeerikute tootjale ka esindusleping firmaga Stoneridge Elektronics, kes toodab digitaalset sõidumeerikut SE 5000. Sellest tulenevalt on meie põhitegevuseks nende firmade toodangu müük ning hilisem hooldus.

Osutame teenusena transpordifirmadele sõidumeerikute andmehaldust, müüme seadmeid ning tarkvara andmete töötlemiseks. Koolitame sõidumeerikute tehnilise kontrolli alal nii oma koostööpartnereid kui ka antud valdkonnas tegutsevaid riiklikke kontrollorganeid.

EMTAK-i järgi on ettevõtte põhitegevusalaks teimimine ja analüüs (71209). Firmale on omistatud Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi poolt tunnustatud asutuse õigus mõõtevahendite taatluslaborina tegutsemiseks EN ISO/IEC 17020 alusel.

Parkli HL OÜ vastab EN ISO/IEC 17025:2005 nõuetele kui "pädev mõõtja" sõidumeerikute tehnilise kontrolli ja taksomeetrite kohandamise valdkonnas. Klientide paremaks teenindamiseks on firmas juurutatud EN ISO/IEC 17025:2005 vastav kvaliteedisüsteem.

Paigaldatakse ja adapteeritakse sõidumeerikuid ning Kienzle-Argo ning Semitron taksomeetreid. Ettevõte tegeleb ka sõidukite lisaseadmete ja varustuse müügi ning paigaldamisega, näiteks firmade Konvekta poolt toodetavate külma- ja kliimaseadmetega, Webasto ning Eberspäscher soojendusseadmetega. Seadusandja ei eelda enam klassikalist taksoteenust ning seega on vähenenud järsult taksomeetrite kohandamine.

Taksondus on asendunud telefonidel põhineva "sõidujagamisteenusega". Suurenenud on haagissuvilate küttesüsteemide müük ning remont, mis korvab taksonduse käibe vähenemise.

Ettevõttel on koostööpartnerid Lätis. Eestis on 13 koostööpartnerit, kellele on antud õigus adapteerida mõõteseadmeid ning lisaks veel 2 remondifirmat, kes on volitatud remontima antud kaubamärkide toodangut.

Käesoleval majandusaastal tegime parima pakkumise Tallinna Linnatranspordi AS -i vanematele trammidele kliimaseadmete paigaldamiseks, alustame 2023.aastal ja lõpetame 2024.aastal. Lähitulevikus on kavas jätkata samade tegevusaladega. Üldisest majandusolukorrast tulenevalt on vähenenud maanteetranspordi maht ning paljud veokid seisavad. Seetõttu on vähenenud sõidumeerikute tehniline kontroll, mis on mõjutanud ka meie müügitulu.

2021.aastal oli müügitulu 602 tuhat eurot ning 2022.aastal 541 tuhat eurot. Kahjuks ei ole siiani käive taastunud koroonaeelsele tasemele.

Majandusaasta lõppes kasumlikult

Heino Liivak

Juhatuse liige

PARKLI HL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.