Rohkema info nägemiseks:

EVA BOUTIQUE OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Avasta unustamatud elamused! Meie ettevõte pakub sulle kvaliteetseid külaliskortereid, nauditavat kohvikuelamust, cateringi teenust ning ainulaadseid suveniire.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

EVA Boutique OÜ on tuntud ettevõte, mis pakub mitmekülgseid ja kvaliteetseid teenuseid reisijatele ja kohalikele elanikele. Oleme teie usaldusväärne partner, kui otsite parimat majutust, mõnusat kohvipausi hubases kohvikus või ainulaadseid suveniire.

Üks meie põhiteenustest on külaliskorterite pakkumine. Pakume laia valikut kvaliteetseid majutusvõimalusi igale maitsele ja eelarvele. Meie külaliskorterid on hubased, täielikult sisustatud ja varustatud kõige vajalikuga, et te saaksite tunda end nagu kodus eemal kodus.

Kohvik Armastus on veel üks meie ettevõtte uhkuse allikas. Ootame teid meie armsas kohvikus, kus saate nautida maitsvat kohvi, värsket kondiitritoodangut ja lõõgastuda kaunis interjööris. Hubane õhkkond ja sõbralik teenindus tagavad meeldejääva kohvikuelamuse.

EVA Boutique OÜ omab ka suveniiripoodi, kus saate leida ainulaadseid ja meeldejäävaid kingitusi endale või lähedastele. Meie laias valikus on käsitöötooted, ehted, kunstiteosed ja palju muud, mis kannavad endas meie piirkonna ilu ja erilisust.

Lisaks pakume ka toitlustusteenuseid, hoolitsedes selle eest, et teie söögikogemus oleks maitsev ja rahuldust pakkuv. Meie kogenud meeskond valmistab hõrgutavaid roogasid, mis sulavad teie suul ning pakuvad meeldivaid maitseelamusi.

Kui soovite korraldada erilist üritust, näiteks sünnipäeva, pulma või firmaüritust, võite meile julgelt usaldada ürituste korraldamise. Meie professionaalne meeskond aitab teil luua unustamatu sündmuse, kus kõik üksikasjad on hoolikalt läbi mõeldud ning teie soovid on täidetud.

Ootame teid avasüli ja oleme valmis leidma just teile parima lahenduse. Võtke meiega ühendust ja kogenige meie erakordsust ning kvaliteetseid teenuseid. EVA Boutique OÜ - ustavad igale teie soovile ja vajadusele.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:

+372 5559 6886

EVA BOUTIQUE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lilian S.

Külaliskorterid olid lihtsalt suurepärased - mugavad, stiilsed ja suurepärase asukohaga. Kohvikus pakuti imelisi kooke ja maitsvaid lõunasööke.

- Marten K.

Meie perele oli see ettevõte täiuslik valik - külaliskorterid olid avarad ja hästi sisustatud, kohvik pakus maitsvaid roogasid kogu perele ning suveniiripoes leidsime kaasavõtmiseks suveniire ja kingitusi.

- Siiri V.

Lai valiK unikaalseid ja käsitööna valmistatud esemeid. Leidsin sealt ideaalsed suveniirid endale ja lähedastele. Soovitan soojalt

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

EVA BOUTIQUE OÜ tegevusaruanne 2022

Eva Boutique OÜ on Eesti ettevõte, mille põhitegevusaladeks on tööstus- ja käsitöökaupade jaemüük ning toitlustus kohvikus nimega "Armastus". See on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete toodete ja teenuste pakkumisele, olles samal ajal oluline osa Tartu kohalikust kogukonnast. Eva Boutique OÜ alustas oma tegevust 1991. aastal aktsiaseltsina, rentides Tartu Linnalt kaupluseruumid aadressil Küüni 2, Tartu. Alates 1996. aastast tegutseb ettevõte osaühinguna, jätkates oma tegevust samal aadressil. Rendilepingut Tartu Linnavalitsusega pikendatakse iga viie aasta tagant, mis näitab ettevõtte

Dropdown

kõik artiklid

Armastusest tulvil maitseelamused: Tere tulemast Kohvik Armastusse!

Astuge sisse kohvikusse Armastus Cafe Amore - siin ootab teid Tartu linna parim kohv ja suussulavad pagari- ja kondiitritooted! Meie kohvik pakub teile mitmekül
ssb.ee
Astuge sisse kohvikusse Armastus Cafe Amore - siin ootab teid Tartu linna parim kohv ja suussulavad pagari- ja kondiitritooted! Meie kohvik pakub teile mitmekülgseid maitseelamusi ning meie armastusega valmistatud toidud viivad teid tõelise naudingu teekonnale. Meie kirg kohvi vastu kajastub igas tassis, mida serveerime. Kohvijoogid on valmistatud värskest jahvatatud kohvist, mis pakub teile rikkalikke maitseid ja aromaatseid aroome. Olgu see siis klassikaline espresso, kreemjas cappuccino või meie eriline Caffe Latte, me valmistame teile täiusliku tassi kohvi, mis äratab te meeled ellu. Aga

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.