Rohkema info nägemiseks:

CATERING SERVICE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie põhitegevuseks on toitlustamine ehk catering teenuse pakkumine ja üritusteks vajamineva inventari rent. Tänaseks oleme tegutsenud juba üle 20. aasta

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie pikaajaline toitlustuskogemus ja tugevad koostöösuhted võimaldavad meil muuta iga sündmuse unustamatuks kogemuseks. Meie meeskond on pühendunud sellele, et pakkuda paindlikku toitlustusteenust, mis vastab täpselt sinu sündmuse formaadile ja vajadustele.

Meie suurim tunnustus on tellija sügav rahulolu ning oleme uhked selle üle, et oleme toitlustanud sündmusi, kus on osalenud 2-st kuni 3000 inimesteni.

Kui soovid ise kujundada oma peolaua menüüd ja luua sündmuse, mis peegeldab täpselt sinu visiooni, siis Catering Service e-pood on sinu parim abiline. Oleme siin selleks, et aidata sul korraldada meeldejäävaid sündmusi, olgu selleks pulmapidu, vastuvõtt, firmaüritus või sünnipäevapeo pidu. Loodame, et leiad meie teenustest inspiratsiooni ja võtad meiega ühendust, et alustada koostööd, mis muudab sinu sündmuse eriliseks ja meeldejäävaks.

Võta meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

CATERING SERVICE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Reet R.K.

See firma on teinud meie sünnipäeva ürituse alati unustamatuks! Eriti meelde ja südamesse jääb kõikidele meeldinud maitsvad toidud ja samuti meeldiv teenindus. Tänud!

- Jaan J.K.

Oleme külastanud Catering Service toitlustatud üritusi ja oleme ülimalt rahul! Toit oli maitsvat ja värskelt valmistatud ning teenindus oli sõbralik ja kiire. Väga hea kogemus!

- Katarina K.K.

Meie ettevõte on kasutanud Catering Service OÜ teenuseid mitmeid kordi ja oleme igal korral olnud äärmiselt rahul. Valik on suur ja toit maitsev, teenindus hoolas ja kiire. Soovitame julgelt!

CATERING SERVICE OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas ettevõte oma põhitegevusega, mis on toitlustusteenuse osutamine erinevatel üritustel. See on valdkond, kus ettevõte on aastate jooksul omandanud märkimisväärseid kogemusi ja oskusi, mis võimaldavad neil pakkuda kvaliteetseid ja meeldejäävaid toitlustusteenuseid. Ettevõtte 2022. aasta müügitulu oli 571 tuhat eurot. See on märkimisväärne summa, mis näitab, et hoolimata majanduslikest väljakutsetest ja konkurentsist, on ettevõte suutnud säilitada stabiilse positsiooni turul. See tulu on saadud tänu ettevõtte pühendumusele kvaliteedile, klienditeenindusele ja innovatsioonile.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas arvutada vajamineva toidu kogust toitlustuse tellimisel?

Kui oled korraldamas üritust, siis üks peamisi küsimusi, millele vastus leidmine on vajalik, on kui palju toitu tellida. Toitlustuse tellimisel võib õige koguse
ssb.ee
Kui oled korraldamas üritust, siis üks peamisi küsimusi, millele vastus leidmine on vajalik, on kui palju toitu tellida. Toitlustuse tellimisel võib õige koguse välja arvutamine olla keeruline, sest see sõltub paljudest teguritest, nagu ürituse suurus, kestus, menüü ja muud asjaolud. Siin on mõned nõuanded, kuidas arvutada vajaminev toidu kogus toitlustuse tellimisel: Arvuta osalejate arv: Esimene samm vajamineva toidu koguse arvutamisel on osalejate arvu kindlaksmääramine. Selgitage välja, kui palju inimesi on oodata ja kasutage seda arvu toidukoguste arvutamiseks. Arvuta portsjonite

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.