Rohkema info nägemiseks:

SYSTEMAIR AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4138; jälgijaid - 36. Arvustusi - 4; Artikleid 2+ "Kirjuta SYSTEMAIR AS kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Systemair AS on juhtiv ventilatsioonitehnika pakkuja, mille eesmärk on tagada klientidele parim siseõhukvaliteet ja energiasääst. Meie kvaliteetsed ventilatsiooniseadmed ja professionaalne teenindus on loodud spetsiaalselt põhjamaisesse kliimasse sobivaks.

Oleme tegutsenud Eesti turul üle 30 aasta, mille jooksul oleme end tõestanud kui usaldusväärne partner ventilatsiooni valdkonnas. Meie peamine tegevusala hõlmab soojustagastusega ventilatsiooniseadmete müüki, hooldust ja teenindust. Systemair AS pakub laia tooteportfelli, sealhulgas ventilaatoreid, õhujagajaid, tuleohutustooteid ja palju muud. Meie tooted on sertifitseeritud Euroventi poolt, mis kinnitab nende tehniliste andmete täpsust ja usaldusväärsust.

Meie meeskond koosneb oma ala spetsialistidest, kes on saanud põhjaliku väljaõppe tootjapoolt. Pakume oma klientidele mitte ainult kvaliteetseid tooteid, vaid ka igakülgset nõustamist ja tuge seadmete paigaldamisel ja hooldamisel. Meie eesmärk on tagada, et iga klient saaks parima võimaliku lahenduse, mis vastab nende vajadustele ja tagab energiatõhususe. Systemair AS on teie usaldusväärne partner puhta ja mugava siseõhu tagamisel.

kodulehele

SYSTEMAIR AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Paul O.

Olen äärmiselt rahul Systemairi poolt pakutava kvaliteediga - nende õhujaotusseadmed tagavad suurepärase siseõhu ja mugava keskkonna

- Jaana K.

Systemairi ventilaatorid on tõeline elupäästja - need on vaiksed, tõhusad ja aitavad säilitada värske õhu voogu igas ruumis

- Lilian O.

Systemairi innovatiivsed lahendused aitavad meil saavutada optimaalse siseõhu kvaliteeti, tagades meie mugavuse ja heaolu.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.