Rohkema info nägemiseks:

SALINAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme autoklaaside toonimise, hoonete klaaside kiletamise ja aknakilede müügi ning paigaldusega, pakkudes klientidele turvalisi, energiatõhusaid ja privaatsust tagavaid klaasitöölahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Oleme uhkusega teenindanud oma kliente üle 28 aasta, pakkudes kvaliteetseid klaasipindade kiletamise ja eriotstarbeliste matilahenduste teenuseid. Oleme jõudnud katta enam kui 70 000 m2 klaasipinda ja varustada üle 10 000 auto stiilsete ja funktsionaalsete kilelahendustega.

Meie teenuste hulka kuuluvad mitmed valdkonnad, mis täidavad nõudlikumadki ootused: Oleme spetsialiseerunud autode klaaside toonimisele, pakkudes nii stiilseid kui ka funktsionaalseid lahendusi, mis parandavad sõidukite mugavust ja välimust. Loome meeldiva sisekliima, kaitstes teid liigse päikese, peegelduste ja kõrvaliste pilkude eest. Meie kvaliteetne kiletamine tagab visuaalse naudingu ning energiasäästu.

Pakume mitmekülgset valikut eriotstarbelisi vaipu ja matte, sealhulgas ergonoomilisi, väsimusvastaseid, antistaatilisi ja dekoratiivseid lahendusi, mis lisavad ruumile isikupära ja mugavust. Meie kilevalik hõlmab päikesekaitsekilesid, turvakilesid ja dekoratiivseid kilesid, tagades nii ohutuse kui ka esteetika.

Looge oma ruumis privaatsust meie valikuga privaatsuskiledest ja kleepmatidest, mis ühendavad funktsionaalsuse ja disaini. Salinas OÜ pühendub klientide vajaduste rahuldamisele. Meie meeskond on kogenud ja professionaalne, tagades teenuste kõrgeima kvaliteedi. Ühendame innovatsiooni ja pühendumuse, et pakkuda teile parimat.

Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele. Oleme siin, et muuta teie klaasipinnad ja matid stiilseks, mugavaks ning vastupidavaks!

VEEBILEHT

SALINAS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin K.

Olen väga rahul autoklaaside toonimisteenusega!

Töö oli hea ja toonitud klaasid muutsid auto palju mugavamaks.

- Janar A.

Ostsin aknakiled ja olen täiesti rahul! Need kiled pakuvad nii privaatsust kui ka päikesevalguse kontrolli.

Soovitan soojalt!

- Liisa H.

Dekoratiivkiled muutsid meie kontori interjööri silmapaistvamaks.

Need kiled on suurepärane viis privaatsuse ja stiili lisamiseks.

Aitäh!

SALINAS OÜ tegevusaruanne 2022

Salinas OÜ on ettevõte, mis on spetsialiseerunud aknaklaaside kiletamisele ja aknakilede müügile. Nende põhitegevus hõlmab aknaklaaside katmist kvaliteetsete LLUMAR kiledega, mida turustab üks maailma suurimaid aknakilede tootjaid, CPFilms Inc. (Eastman). See on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele parima kvaliteediga toodete pakkumisele, kasutades selleks parimaid materjale ja tehnoloogiaid. Salinas OÜ on seadnud endale eesmärgiks järgmisel aastal oma põhitegevusalal intensiivsemalt tegutseda. Nende eesmärk on taastada eelmiste aastate rentaablus, mis näitab nende pühendumust

Dropdown

kõik artiklid

Aknakilede müük - kuidas luua parem elukeskkond

Aknakilede müük on üks võimalus luua parem elukeskkond nii kodudes kui ka kontorites. Aknakiled pakuvad mitmeid praktilisi eeliseid, mis aitavad parandada sisek
ssb.ee
Aknakilede müük on üks võimalus luua parem elukeskkond nii kodudes kui ka kontorites. Aknakiled pakuvad mitmeid praktilisi eeliseid, mis aitavad parandada sisekliimat, privaatsust ning energiatõhusust. Üks peamisi eeliseid aknakilede kasutamisel on päikesevalguse kontroll. Päikesekaitsekiled aitavad reguleerida päikesevalguse intensiivsust, blokeerides osa kahjulikust UV-kiirgusest ja kuumusest, mis võib siseneda läbi akend. See omakorda aitab vähendada sisekliima soojenemist ja vähendab vajadust kasutada intensiivset jahutussüsteemi. Päikesekaitsekiled tagavad seeläbi mugavama

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.