Rohkema info nägemiseks:

LEPNA ELEKTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kohandatud elektrilahendusi, mis on loodud vastama kaasaegse ehituse kõrgetele standarditele ja mitmekesistele energiavajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on tõeliselt pühendunud professionaalsusele ja teadmiste jagamisele, luues sünergia tipptasemel tehnilise ekspertiisi ning klientide vajaduste mõistmise vahel. Lepna Elektri meeskond on mitmekülgne, innukas ja valmis väljakutseteks, tagades, et igas projektis kajastuks meie pühendumus kvaliteedile ja klientide rahulolule.

OÜ Lepna Elekter on 1993. aastal asutatud ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete ja kohandatud elektrilahenduste pakkumisele, suunatuna tänapäevaste ehitusstandardite ja kliendi energiavajaduste rahuldamisele.

Meie eksperdimeeskond on spetsialiseerunud mitmetele valdkondadele, sealhulgas sise- ja väliselektritööd, tänavavalgustus, elektriprojektid, elektrimõõtmised ning elektripaigaldise käit. Ühendades tehnilise tipptaseme ja innovatsiooni, tagame, et meie kohandatud elektrilahendused vastavad kõrgetele ohutus-, tõhusus- ja keskkonnastandarditele.

Meie missioon on olla juhtiv elektri- ja elektroonikalahenduste pakkuja, kes viib klientide soovid ellu, olgu selleks uue hoone elektrisüsteemi kavandamine või olemasoleva süsteemi täiustamine. Meie visioon on luua tulevik, kus elektrilahendused on mitte ainult tehniliselt tipptasemel, vaid ka energiatõhusad ja keskkonnasõbralikud.

Lepna Elekter on tuntud oma pideva pühendumise poolest ohutusele, innovatsioonile ja kvaliteedile. Meie lahendused ei ole mitte ainult vastavuses praeguste vajadustega, vaid kujundavad ka teed energiasäästlikule tulevikule. Oleme uhked, et saame aidata klientidel ehitada jätkusuutlikumaid elektrisüsteeme, mis vastavad tänapäeva nõudlikele standarditele.

Kui otsite usaldusväärset partnerit oma elektriliste väljakutsete lahendamiseks, võtke ühendust Lepna Elekteriga. Leiame koos parima lahenduse, et muuta teie elektriprojektid tõhusaks ja keskkonnasõbralikuks tulevikuperspektiiviks.

Kontakt

LEPNA ELEKTER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Täpne ja kiire töö. Soovitan kindlasti!

- Liis T.

Professionaalne teenindus ja lahendused. Aitäh!

- Jaan P.

Meeldiv kogemus ja asjalikud töötajad.

Millised on nutikate valgustussüsteemide eelised välistingimustes?

Välistingimustes valgustus ei ole ainult ruumide valgustamine; see on ka viis, kuidas me elame, töötame ja suhtleme oma keskkonnaga. Tehnoloogia arenguga areneb ka välistingimustes valgustuse maastik. Selles postituses uurime viit peamist trendi, mis kujundavad välistingimustes valgustuse tulevikku ja kuidas need võivad kasu tuua ehitusfirmadele, kinnisvaraarendajatele, omavalitsustele ja ettevõtetele. Energiatõhusus ja jätkusuutlikkus LED-id on valgustustööstuses revolutsiooni teinud oma energiatõhususe ja pika elueaga. Tulevikus näeme LED-tehnoloogia veelgi suuremat kasutuselevõttu

Dropdown

kõik artiklid

Millised on elektriohtude põhiprintsiibid ehitusplatsil?

Elektriohutus ehituses on kriitilise tähtsusega aspekt, mis nõuab tähelepanu elektrisüsteemidega seotud olemuslike riskide tõttu. Nende riskide mõistmine ja ohu
ssb.ee
Elektriohutus ehituses on kriitilise tähtsusega aspekt, mis nõuab tähelepanu elektrisüsteemidega seotud olemuslike riskide tõttu. Nende riskide mõistmine ja ohutuse aluse loomine on esimesed sammud potentsiaalsete ohtude leevendamise suunas. Ehitusplatsid on täis elektriohte, alates töötavatest juhtmetest kuni elektriliste tööriistadeni, mis võivad põhjustada tõsiseid vigastusi või surmajuhtumeid. Nende ohtude äratundmine on oluline turvalise töökeskkonna loomiseks. Ohutuskultuuri loomine algab juhtkonnast ja seda tugevdatakse poliitikate, protseduuride ja praktikatega, mis prioritiseerivad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.