Rohkema info nägemiseks:

MAINOR ÜLEMISTE AS

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 10527; jälgijaid - 170. Arvustusi - 3; Artikleid 3+ "Kirjuta MAINOR ÜLEMISTE AS kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Edusammude südames, kus innovatsiooni pulss tuksub tugevalt, asub visionäärne linnaline arendus, mis on muutnud kaasaegse elamise ja töötamise maastikku. Tere tulemast Ülemiste City'sse – dünaamilisse ja õitsevasse piirkonda, mis seisab kui tunnistus inimliku leidlikkuse ja ambitsiooni muutvast jõust.

Kunagise ajaloolise Dvigateli tehase alal on sündinud uuesti kihav ökosüsteem, kus 500 edumeelset ettevõtet on hajutatud üle 36 hektari, kus üle 16 000 professionaali kogunevad, et nihutada võimaluste piire. 167 000 m² üüritava kontoripinnaga ja 3000 parkimiskohaga ei ole Ülemiste City lihtsalt töökohaks; see on koht, kus saab silma paista, ühenduda ja tulevikku luua.

Meie missioon on selge: kasvatada Baltikumi suurimat teadmistepõhist majanduskeskkonda. Oleme pühendunud Smart City loomisele, mis toetab innovatsiooni, koostööd ja kasvu. Siin on iga ruutmeeter kujundatud loovuse inspireerimiseks ja edu soodustamiseks.

Meie pühendumus tipptasemele on ilmne. Alma Tominga hoone, kõige rohelisem ja modernsem kontoriruum Ülemiste City's, seisab kui meie juhtpositsiooni sümbol kinnisvarasektoris, olles saavutanud esikoha Äripäeva kinnisvaraettevõtete edetabelis 2023. aastal. Me laieneme pidevalt, ehitades uut tervisekeskust ja hariduskompleksi ning lisades põneva uue Ericsson Eesti AS-i nutika tootmise ja tehnoloogiakeskuse.

Viimase kolme aasta jooksul 300 miljoni euro suuruse väärtuse lisamisega ei kasva me lihtsalt; me kiirendame iga meie kogukonna ettevõtte kasvu. Ülemiste City on enamat kui asukoht; see on sünergia sõlmpunkt, kus parimad mõistused kohtuvad, et ümber määratleda, mis on võimalik ehituses ja kinnisvaras, kinnisvarahalduses ning ehitus- ja kinnisvarateenustes.

Liitu meiega Ülemiste City's, kus iga samm viib sind tulevikule lähemale. Kus iga päev on võimalus olla osa millestki suuremast. Kus sinu äri võib tõusta uutesse kõrgustesse, toetatuna võrdsete teenuste ja ühenduvusega. See ei ole lihtsalt koht, kus olla; see on koht, kus peab olema.

MAINOR ÜLEMISTE AS kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liis

Olen väga tänulik suurepärase teeninduse eest!

- Mari

Teie meeskonna professionaalsus on muljetavaldav.

- Priit

Teie tähelepanelikkus detailidele on teinud suure erinevuse.

Millised innovatsioonid teevad Ülemiste linnast jätkusuutlikkuse eeskuju?

Ülemiste linn, mis on Baltimaade suurim teadmistepõhine ärihub, on innovatsiooni ja edumeelsuse jõu tunnistajaks. Selle nutika linna on välja töötanud MAINOR ÜLEMISTE AS, et edendada jätkusuutlikkust ja tehnoloogilist arengut prioriteetseks pidavate mõttekaaslastest professionaalide ja ettevõtete kogukonda. Strateegiliselt paiknedes Tallinna lennujaama lähedal, on Ülemiste linn elav linnaruum, mis ühendab sujuvalt kaasaegsed kontorihooned, elamupiirkonnad ja hulgaliselt mugavusi. See on koht, kus töö ja elu tulevik kohtuvad, luues ökosüsteemi, mis toetab nii professionaalset kasvu kui ka

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas MAINOR ÜLEMISTE AS kujundab tuleviku nutikaid linnasid?

Nutikad linnad on tehnoloogia, taristu ja andmete ühendamine, et luua tõhusamaid, jätkusuutlikumaid ja elamisväärsemaid linnakeskkondi. Nad kasutavad ära asjade
ssb.ee
Nutikad linnad on tehnoloogia, taristu ja andmete ühendamine, et luua tõhusamaid, jätkusuutlikumaid ja elamisväärsemaid linnakeskkondi. Nad kasutavad ära asjade interneti (IoT), tehisintellekti (AI) ja suurandmete analüüsi, et optimeerida linna funktsioone ja edendada majanduskasvu. Võrgustikud nutikates linnades ei ole ainult tehnoloogiast; see on inimeste, ettevõtete ja teenuste ühendamine, et soodustada innovatsiooni, koostööd ja kogukonda. See on selgroog, mis toetab nutika linna dünaamilist ökosüsteemi, võimaldades elanikel ja spetsialistidel areneda omavahel ühendatud keskkonnas.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.