Rohkema info nägemiseks:

PLANRAY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1916; jälgijaid - 23. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PLANRAY OÜ kohta arvamuslugu!"

PLANRAY OÜ hetkeolukord

Juba 1916 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 23 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Planray põhitegevused on: (cid:127) ventilatsioonitööd; (cid:127) ventilatsioonisüsteemide hooldus ja - puhastus; (cid:127) kliimaseadmete paigaldamine; (cid:127) küttekaablite paigaldamine; (cid:127) jaemüük;

Juhatus koosneb ühest liikmest.

Äritegevuse ülevaade

Aruandeperioodi netokäive oli 1 306 260 eurot.

2022.a. oli kasum 41 950 eurot.

Edaspidised visioonid

Ventilatsioonitööde mahu olulist suurendamist ette näha ei ole, tegutseme väike- ja keskmiste tööde alal. Võrreldes suurte töödega, on risk rohkem hajutatud, oluline on kiire kohanemine muutuvate oludega. Tööde mahu kasv sõltub otseselt kogu ehitusturu kasvust.

Õhujahutus- ja kütteseadmete müügi ( ja paigalduse) osas on olemas teadmised, oskused, vajaminevad tööriistad.

Jahutusseadmete müügimaht sõltub suuresti hooaja õhutemperatuuridest. Jätkame õhk/õhk soojuspumpade müüki ja paigaldust, peamiseks peab aga muutuma erineva võimsusega õhk/vesi, maa/vesi (vesi/vesi) soojuspumpade maaletoomine, müük ja paigaldus.

Peamised koostööpartnerid on Airwave (Eesti), Mastertherm (Tsehhi), Mastervent (Soome), Thermopads (India),

Ouman (Soome).

Jätkame küttekaablite ja nende lisanduvate tarvikute valmistuse, müügi ja paigaldustöödega.

Oluline osa on erinevatel hoolduse- ja remonditöödel (ventilatsioonisüsteemide puhastus ja hooldus, konditsioneeride ja soojuspumpade hooldus ja remont.

Uued tegevusalad

Santehnilisd tööd

Pakume küttesüsteemide väljaehitamisel terviklahendust alates soojuspumpade paigaldusest kuni küttesüsteemi (põrandaküte, radiaatorküte) väljaehitamiseni ja seadistuseni.

Soetatud on vajalikud tööriistad erinevate pressühenduste teostamiseks.

PLANRAY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.