Rohkema info nägemiseks:

PINTMANN GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5194; jälgijaid - 36. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta PINTMANN GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

PINTMANN GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 5194 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 36 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Pintmann Grupp OÜ on asutatud 1998 aastal. Ettevõtte põhitegevusaladeks on hotellimajandus, toitlustamine, ilu- ja isikuteenused, spaateenused, eriarstiabi ning meditsiinitehnika müük.

Aastaringset majutusteenust pakub Kubija hotell-loodusspaa. Toitlustusteenust pakub Kubija restorani köök, mis tahab hotelli klientide toitlustamise täies mahus ning lisaks restorani a la carte osa, mis teenindab lisaks hotelli klientidele ka majutusteenust mitte kasutavaid kliente.

Ilu-ja isikuteenuseid pakub hotelli spaahoolitsuste osa ja saunakeskus, kus lisaks klassikalistele teenustele pakutakse ka erihoolitsusi looduslike vahenditega. Saunakeskuse teenuseid kasutavad lisaks hotellis majutuvatele klientidele ka kohalikud ja lähiümbruse elanikud.

Pakutavate isikuteenusute põhieesmärk on propageerida tervislike eluviise pakkudes kompleksteenusele lisaks looduskeskkonnas aktiivtegevuste võimalust.

2023 aastal täitus Pintmann Grupp OÜ-l kahekümne viies tegevusaasta. Turismituru taastumine eelmiste aastate kriisidest on majandusruumis tuntav ja kriiseelsete tulemusteni veel ei jõua.

2023 veebruaris alustati planeeritud savikorruse rekonstrueerimistöödega. Savikorruse rekonstrueerimisega seotud investeering 1 494 000 kaeti EAS-i turismisektori tootearenduse toetuse (200 000€), pangalaenu (900 000€) ja omavahenditega.

Turismisektori majanduskeskkond on jätkuvalt turbulentne. Energiahindade tõus on küll peatunud, kuid kulude kasv seoses inflatsiooniga mõjutab jätkuvalt tulemit. Kasvanud palgasurve ja kvalifitseeritud tööjõu puudus on jätkuvalt turismisektori olulised teemad.

Oluliselt on muutunud külastaja tarbimiskäitumine ja nõudmised, millega peame teenust pakkudes veelgi rohkem arvestama. Nii turismiturundus kui kogu sektori areng, sh tootearendus nõuavad järjest kvalifitseeritumat ja kliendikesksemat lähenemist. Turism on laiapõhjaline majandusharu, mistõttu on uute trendide sektorini viimine pikaajaline protsess, nõudes hästi toimivaid koostöömudeleid ja asjakohaseid andmeid ning ka IT-teadmisi ning integreerumist teiste sektoritega.

Pintmann Grupp OÜ peab väga oluliseks toote- ja teenusearendust ning personali pidevat

PINTMANN GRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.