Rohkema info nägemiseks:

GEOMEDIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 507; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta GEOMEDIA OÜ kohta arvamuslugu!"

GEOMEDIA OÜ hetkeolukord

Juba 507 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Geomedia tegevus majandusaastal keskendus valdavalt teadusuuringutele ja nõustamisele era- ja avalikus sektoris. Samuti viidi läbi koolitusi, mille sihtrühmadeks olid kohalike omavalitsuste ja riigiasutuste ametnikud ning eraettevõtete töötajad. Keskenduti inimkapitali arengule ja strateegilise planeerimise teemadele rahvastiku ja majanduse valdkonnas. Viidi läbi seminare ja avalikke arutelusid, mille sisuks oli muutustega toimetulek. Koostati mitmeid üleriigilisi küsitlusi, viidi läbi poliitikadokumentide ja statistiliste andmete analüüse, eesmärgiga kujundada teadmistepõhist strateegiat äri- ja avaliku sektori arendamiseks, sh avaliku- ja erasektori koostöös.

Geomedia töötajad esinesid mitmetel konverentsidel ja seminaridel ning nende poolt välja öeldut kajastati erinevates meediakanalites. Samuti arendati tööalaseid kontakte, eesmärgiga tunda oma tegevusvaldkondades parimaid praktikaid nii Eestis kui rahvusvahelisel tasandil. Tööd jätkati ettevõtte pädevuste arendamisel, et olla asjatundlik, väärtuspõhine ja usaldusväärne partner ning praktiliste lahenduste pakkuja klientidele. Laiendati võrgustikupõhist partnerlust ja jätkati ettevõttesiseste koostöövõimekuste arendamist.

GEOMEDIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.