Rohkema info nägemiseks:

WELDING GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetsete vaakumpakendite, pakkekilede ja trükiteenustega, pakkudes mitmekülgseid lahendusi klientidele

Tegevuslugu

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

WELDING GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 16 113 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023: esitamata

Ettevõte ei ole majandusaasta aruannet, kust tegevusaruandeid lugeda saab, esitanud. Iga ettevõtte olukord on unikaalne, kuid levinumad põhjused tegevusaruande mitteesitamiseks võivad olla turuolukorra halvenemine, klientide nõudluse langus, rahalised raskused vms.

WELDING GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maire

Olen äärmiselt rahul selle ettevõttega! Nende teenus oli kõrgel tasemel ning ületas minu ootused igas aspektis.

- Risto

Meeskond on professionaalne, sõbralik ja nende tootevalik on muljetavaldav. Hinnad on soodsad ning tarne kiire. Suur aitäh!

- Viktor

Hind on mõistlik ja pakendid vastavad täielikult minu vajadustele. Kindlasti soovitan seda ettevõtet kõigile.

Väikese koguse tellimine pole probleem: Pakendilahendused just sinu vajadustele Welding Group OÜ-st

Kui olete väikeettevõtja või vajate pakendilahendusi väikese koguse toodete jaoks, siis ärge muretsege - Welding Group OÜ on teie jaoks ideaalne partner. Meie paindlik lähenemine võimaldab teil tellida pakendimaterjale just teie vajadustele vastavas koguses, ilma suurte tellimuste nõudeta. Traditsiooniliselt on pakenditootjad keskendunud suuremahulistele tellimustele, jättes väikese koguse tellimused tähelepanuta. Kuid meie mõistame, et väikeettevõtetel ja algajatel ettevõtjatel võib olla vaja ainult piiratud kogust pakendimaterjale. Sellepärast oleme spetsialiseerunud väikestele kogustele ja

Dropdown

kõik artiklid

Welding Group OÜ - Kvaliteetsed ja isikupärased vaakumpakendid

Welding Group OÜ on vaakumpakendite tootmises ja tarnimises silmapaistev ettevõte, mis on toonud turule kvaliteetsed ja isikupärased pakendid juba üle 20 aasta.
ssb.ee
Welding Group OÜ on vaakumpakendite tootmises ja tarnimises silmapaistev ettevõte, mis on toonud turule kvaliteetsed ja isikupärased pakendid juba üle 20 aasta. Meie pühendumus kvaliteedile, kogemused ning Eestis asuv tootmine pakuvad klientidele mitmeid eeliseid, sealhulgas kiiremad tarnevõimalused ja kohandatud pakendilahendused. Meie põhitoodang koosneb vaakumpakkekottidest, vaakumkottidest ja pakkekiledest, mis on mõeldud eelkõige pakkeautomaatidele. Tarnime nii trükiga kui ka trükita vaakumkotte ning pakkematerjale erinevatele tarbijatele, eriti toiduainetööstusele. Teeme koostööd

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.