Rohkema info nägemiseks:

VESMANN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
VESMANN OÜ on spetsialiseerunud veesõidukite projekteerimisele ja ehitamisele, pakkudes klientidele võimalust omada isikupärast paati, mis vastab täpselt nende soovidele.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Margus L.

Otsustasin tellida VESMANN OÜ-lt oma unistuste paadi ning tulemus ületas kõik ootused. Nende meeskond kuulas tähelepanelikult minu soove ja vajadusi ning disainis ning ehitas mulle täpselt sellise paadi, nagu olin alati tahtnud. Suurepärane töö!

- Kristiina R.

Tellisin VESMANN OÜ-lt ujuvmaja projekteerimise ja ehitamise ning tulemus on lihtsalt hämmastav. Nende meeskond näitas üles loovust ja tehnilist oskust, mis on teinud meie ujuvmajast tõelise kodu veekogude keskel. Ma ei saa piisavalt tänada VESMANN OÜ-d selle unistuse täitmise eest!

- Peeter K.

VESMANN OÜ projekteeris ja ehitas meie ettevõttele spetsiaalse tööpaadi, mis on osutunud usaldusväärseks abimeheks meie veetöödel. Nende meeskond oli väga professionaalne ja kiire ning paat vastab täielikult meie vajadustele. Suur tänu teile!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

VESMANN OÜ tegevusaruanne 2022

Vesmann OÜ on ettevõte, mis on pühendunud mehaanilisele metallitöötlusele ja mille ajalugu ulatub tagasi aastasse 1999. See ettevõte, mille esmakanne äriregistris toimus 08.10.1999, on olnud pidevas arengus ja kasvus, pakkudes oma klientidele kvaliteetseid tooteid ja teenuseid. Ettevõtte põhitegevusalaks aruandeaastal oli mehaaniline metallitöötlus (EMTAK kood 25621), mis hõlmab erinevaid protsesse, sealhulgas jooniste koostamist, detailide freesimist ja erinevate toodete valmistamist.2022. aastal saavutas Vesmann OÜ märkimisväärse müügitulu, mis ulatus 128 145 euroni. See näitaja on

Dropdown

kõik artiklid

Tootedisain - Vesmann

Meil on pikaajaline kogemus masinaehitusliku, puittoodete, mööbli jms projekteerimise ning prototüüpimise valdkonnas. Oleme projekteerinud nii treppe, piirdeid,
ssb.ee
Meil on pikaajaline kogemus masinaehitusliku, puittoodete, mööbli jms projekteerimise ning prototüüpimise valdkonnas. Oleme projekteerinud nii treppe, piirdeid, hoonete erikujulisi avatäiteid kui ka hoonete karkasse. Kui vajad treppi, mõnda mööblieset, erikujulist akent vms, võta meiega ühendust ja loome joonise just Sinu soovist lähtuvalt.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.