Rohkema info nägemiseks:

COSTECH MICROANALYTICAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1365; jälgijaid - 20. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta COSTECH MICROANALYTICAL OÜ kohta arvamuslugu!"

COSTECH MICROANALYTICAL OÜ hetkeolukord

Juba 1365 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 20 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Costech Microanalytical OÜ registreeriti 23. detsembril 1999a. Majandustegevust alustati veebruaris 2000a. Peamiseks tegevusalaks on tipptehnoloogiliste aparaatide väljatöötamine, valmistamine, müük ja vahendamine ning eksport-import.

Tulud, kulud, kasum 2022.a. majandusaastal oli Costech Microanalytical OÜ müügitulu 591155 eur, mis võrreldes 2021. aastaga on vähenenud 245926 eur võrra ehk 29,38%. Müügitulust 98,7% moodustab eksport, 98,7% müük Euroopa Liidu riikidele. Aruande periood lõpetati kahjumiga 92361 eur.

Olulised keskkonna ja sotsiaalsed mõjud

Aruandeaastal jätkati koostööd Saksa firma C.Gerhardt Fabrik und Lager Chemistcher Apparate GmbH & Co. KG-ga.

Täiustati proteiini analüsaatori „Dumatherm“ tarkvara. Täiendati analüsaatori konstruktsiooni rakendusalade laiendamise eesmärgil. Saksa koostööpartner teostas aktiivselt rahvusvahelist turuuringut, mille tulemusena Costech Microanalytical

OÜ poolt väljatöötatud ja valmistatud proteiini analüsaatoreid on müüdud peale Euroopa mitmetes Aasia riikides ja

USA-s. On korraldatud teenindusinseneride väljaõpet. Valmistati partii proteiinanalüsaatoreid „Dumatherm“ ning tema modifikatsiooni. Jätkati Sorptomeetri uue modifikatsiooni ning tarkvara väljatöötamist.

Investeeringud

Põhivara on 2022 aastal soetatud 23233 eur eest.

Personal

Firmat juhib töökohal juhatuse liige Viktor Buts. Töötajate keskmine arv majandusaastal oli 13. Kokku kulutati töötasudeks 343774 euri. Juhatusse kuulub 1 liige ning liikmele juhatuse liikme tasu makstud ei ole.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Costech Microanalytical OÜ jätkab oma tegevust. Põhiliseks ülesandeks 2023. aastal on eksporditava toodangu mahu suurendamine, mis eeldab: uute töökohtade loomist ning olemasolevate partneritega koostöö jätkamist ja võimalusel partnerite ringi laiendamist.

COSTECH MICROANALYTICAL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.