Rohkema info nägemiseks:

LÄÄNE-TALLINNA KESKHAIGLA AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 8140; jälgijaid - 239. Arvustusi - 1; Artikleid 130+ "Kirjuta LÄÄNE-TALLINNA KESKHAIGLA AS kohta arvamuslugu!"

Alates 1. maist on perekooli loengus osalemine kaaslasele tasuta

22.04.2024. Head lapseootel pered! Teatame rõõmuga, et alates 1. maist toimub muudatus perekooli loengutes osalemises: kaaslast enam loengusse registreerima ei pea ja kaaslasele on loeng tasuta. Seega, alates 1. maist on perekooli loengus osalemise tasu 12 eurot nii üksi kui ka kaaslasega osaledes. Loengutesse saate mugavalt registreeruda veebiregistratuuri kaudu. Maikuu loengutesse on registreerumine juba avatud. Sünnituseks, lapse toitmiseks, hooldamiseks, esmaabi andmiseks saab valmistuda: 1) naistenõuandla saalides toimuvates loengutes osaledes: loeng 12 €, kaaslasele tasuta 2)

Loe algallikast keskhaigla.ee

Dropdown

kõik artiklid

Alates 1. maist on perekooli loengus osalemine kaaslasele tasuta

22.04.2024. Head lapseootel pered! Teatame rõõmuga, et alates 1. maist toimub muudatus perekooli loengutes osalemises: kaaslast enam loengusse registreerima ei
synnitusmaja.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.