Rohkema info nägemiseks:

SEVENLINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1405; jälgijaid - 5. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SEVENLINE OÜ kohta arvamuslugu!"

SEVENLINE OÜ hetkeolukord

Juba 1405 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Priit Kallas (14.05.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

Digiturundus 2023. aastal keskendus meie ettevõte digiturunduse valdkonnas tehisintellekti juurutamisele, pakkudes samal ajal ka ärikonsultatsioone. Meie eesmärk oli aidata klientidel paremini mõista ja rakendada tehisintellekti võimalusi, et parandada nende turundusstrateegiaid ja -kampaaniaid. Töötasime välja uusi strateegiaid ja plaane, mis aitasid klientidel saavutada paremaid tulemusi oma turunduskampaaniates. Me viisime läbi ka mitmeid edukaid turunduskampaaniaid, mis näitasid meie võimet rakendada uuenduslikke lahendusi praktiliselt.

Täiskasvanute Täiendkoolitused

Täiendkoolituste osas keskendusime peamiselt tehisintellekti, ettevõtluse ja turunduse valdkondadele. Meie tehisintellekti koolitused said erilise tähelepanu osaliseks, kuna need aitasid osalejatel mõista ja kasutada tehisintellekti võimalusi oma igapäevatöös ja äriarenduses. Ettevõtluskoolitused olid suunatud neile, kes soovisid oma ettevõtet alustada või laiendada, pakkudes neile vajalikke teadmisi ja oskusi. Turunduskoolitused aitasid osalejatel paremini mõista turundusstrateegiate loomise ja rakendamise protsesse, et tõhusamalt turunduskampaaniaid läbi viia.

Kokkuvõttes oli 2023. aasta meie ettevõtte jaoks oluline aasta, mil laiendasime oma teadmisi ja oskusi nii digiturunduse kui ka koolituste valdkonnas. Meie kohandatud lähenemine ja uuenduslike lahenduste rakendamine aitasid kaasa meie klientide ja koolitusel osalejate edu saavutamisele.

SEVENLINE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.