Rohkema info nägemiseks:

EDIFY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 472; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta EDIFY OÜ kohta arvamuslugu!"

EDIFY OÜ hetkeolukord

Juba 472 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Tiit Valm (18.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

OÜ Edify kui ettevõtte missioon on läbi erinevate juhtimiskoolituste ja –konsultatsioonide suurendada erinevate organisatsioonide andekate töötajate panust oma ettevõtte edusse.

Selleks viiakse läbi erinevaid juhtimisalaseid koolitusi kaasates ka erinevaid koostööpartnereid. Konkreetse organisatsiooni või ettevõtte vajadusest lähtuvalt koostatud projektijuhtimise programm aitab projektijuhte nende igapäevatöö korraldamisel, tõstab projektide ettevalmistamise ja läbiviimise taset, aitab kaasa inimeste vahelise koostöö laabumisele.

Andekad inimesed otsivad huvitavat väljakutset ja huvipakkuvat tegevust, juhtimise ülesanne on pühendumust maksimeerida, ideed ja võimed valla päästa.

Sageli on probleemiks , kuidas hinnata professionaalsust. Sihtasutus Kutsekoda on loonud Projektijuhi kutsestandardi, millest lähtumine teadmiste ja oskuste hindamisel annab kindlustunde, et projektijuhil on professionaalne ettevalmistus projektide juhtimiseks.

OÜ Edify koolitaja Tiit Valmi poolt koostatud koolitusprogramm aitab kogemusega projektijuhtidel (3 aastat kogemust) oma teadmisi kaasaja nõudmistega kooskõlla viia ja täiendada ning vähemalt 6.taseme projektijuhi kutseeksamiks ette valmistuda.

Koolitus annab : * igakülgsed teadmised projektijuhtimise meetoditest ja tehnikatest, käitumuslikest ja kontekstuaalsetest kompetentsidest; * korrastatud mõistete süsteemi, mis vastab rahvusvahelistele standarditele; * teadmised tööks vajalikest projektijuhtimise tööriistadest

Lõppenud majandusaastal oldi avatud kõigile erinevatele koostööpakkumistele, kus vajati mentorlust ja koolitusi juhtimisalaste kitsaskohtade lahendamiseks. Sama suunaga jätkatakse ka 2021.aastal.

Covid-19 pandeemia mõju ja muutunud majanduskeskkond kajastus 2020- 2021.aastate müügitulu languses võrreldes pandeemia eelse ajaga.

Kasumlikkus säilitati olulise kulude kokkuhoiuga, toetusi ei kasutatud. 2022.aastal toimunud müügitulu kasv kinnitab valitud tegevussuundade vajalikkust ja nii jätkatakse ka järgneval perioodil.

2022. aasta müügitulu oli 53 285 eur, 2021.a müügitulu oli 31 263 eur, 2020.aasta müügitulu kokku oli 33 315 eur, 2019.a. müügitulu oli 73 392 eur.

Müügitulu suurenemine võrreldes eelmise aastaga oli 70,4 %. Osaühingul on 2 juhatuse liiget, kellele arvestatud tasud kokku olid 2022.aastal 5400 euri ja 2021.aastal 2600 eur .

EDIFY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.