Rohkema info nägemiseks:

MELLI AUTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume erinevaid metsamajanduse teenuseid. Samuti müüme ja vajdusel veame kohale parima kvaliteediga küttepuid!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Melli Auto loodi eesmärgiga tuua klientideni parimad metsandus- ja küttematerjalide lahendused. Algusaastatel keskendusime eelkõige küttematerjalide müügile, pakkudes kvaliteetseid kaminapuid ja ahjupuid, et tagada meie klientidele soe ja mugav kodu.

Aja jooksul kasvasime kiiresti ja laiendasime oma tegevust teistesse valdkondadesse. Metsamaade ost ja müük said üheks meie peamiseks teenuseks, ning meie professionaalne meeskond aitas paljudel metsaomanikel leida sobivaid tehinguid. Lisaks hakkasime ostma metsakinnistuid ja metsamaterjali, tagades õiglase hinna metsaressursside eest.

Melli Auto on alati panustanud klientide rahulolu saavutamisse. Meie meeskond koosneb kogenud ekspertidest, kes teevad tihedat koostööd klientidega, et mõista nende vajadusi ja soove. Meie eesmärk on pakkuda klientidele mitte ainult kvaliteetseid tooteid ja teenuseid, vaid ka usaldusväärset partnerlust.

Üheks oluliseks osaks meie tegevuses on kallurveod, kus me transpordime metsamaterjali ja muid ressursse klientidele turvaliselt ja tõhusalt. Samuti pakume metsamajanduse abitegevusi, aidates metsaomanikel ja metsamajandusega tegelevatel ettevõtetel erinevate teenuste osas.

Melli Auto ei piirdu vaid äritegevusega. Meie ettevõte järgib rangeid keskkonnanorme ja osaleb aktiivselt säästva metsanduse edendamises. Me usume, et loodusressursse tuleb kasutada vastutustundlikult, et tagada nende säilimine tulevastele põlvedele.

Melli Auto jätkab pidevat kasvu ja arengut, keskendudes endiselt klientide vajaduste rahuldamisele ning säästva metsanduse edendamisele. Oleme uhked oma tegevusloo üle ja ootame põnevusega, mida tulevik toob.

Kokkuvõttes on Melli Auto sügava juurtega ettevõte metsandus- ja küttematerjalide valdkonnas. Meie tegevuslugu kajastab meie kiret loodusressursside vastu ning meie pühendumust klientidele kvaliteetsete toodete ja teenuste pakkumisel. Oleme uhked oma saavutuste üle ja jääme pidevalt püüdlema parema tuleviku poole, kus metsandus ja keskkonnakaitse käivad käsikäes.

Võta meiega ühendust!

Kontakt:
melliauto@hotmail.com
+372 5109165

MELLI AUTO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martti K.

Olen väga rahul nende teenustega. Ostsin neilt küttepuud ja kvaliteet oli suurepärane.

- Jaan P.

Töö sai tehtud kiirelt ja professionaalselt!

- Kadi M

Siiani pole nende küttepuudes kunagi pettuma pidanud!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MELLI AUTO OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Melli Auto on Eestis asutatud äriühing, mis loodi 27. jaanuaril 2005. aastal. Selle ettevõtte põhitegevusalaks on transportteenuste osutamine ning metsamaterjali müük. OÜ Melli Auto on pühendunud kvaliteetsete teenuste pakkumisele, mis vastavad klientide vajadustele ja ootustele. Ettevõtte majandusaasta aruande kohaselt oli 2022. aasta müügitulu 1 087 641 eurot. See on märkimisväärne summa, mis näitab ettevõtte tugevat positsiooni turul. Lisaks oli ettevõtte puhaskasum 2022. aastal 112 315 eurot. See näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust efektiivselt juhtida ja kasumlikkust säilitada.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida metsakinnistu ostjat?

Kui otsustate oma metsakinnistut müüa, on oluline valida õige ostja, et tagada tehingu sujuvus ja teie investeeringu maksimaalne kasumlikkus. Allpool on mõned a
ssb.ee
Kui otsustate oma metsakinnistut müüa, on oluline valida õige ostja, et tagada tehingu sujuvus ja teie investeeringu maksimaalne kasumlikkus. Allpool on mõned aspektid, mida tuleks kaaluda, kui valite metsakinnistu ostjat. Esiteks, olge ettevaatlik, kellele te müüte. Leidke ostja, kes on usaldusväärne, tõsine ja professionaalne. Tutvuge nende taustaga, küsige nende varasemate klientide kohta tagasisidet ja uurige nende mainet. Teiseks, hinnake ostja finantsvõimekust. Veenduge, et ostjal oleks piisavalt raha, et kinnistu osta. Võite küsida ka pangagarantiid, mis tagab, et ostja suudab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.