Rohkema info nägemiseks:

JETOIL AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 11415; jälgijaid - 235. Arvustusi - 2; Artikleid 3+ "Kirjuta JETOIL AS kohta arvamuslugu!"

JETOIL AS tegevusaruanne 2022

Aktsiaselts Jetoil on alates 1999.a vedelkütuste hulgimüügiga tegelev ettevõte. Jetoil AS 2022. aasta netokäibeks kujunes 193 miljonit eurot. 2022.aastal müüs Jetoil AS kokku 154 miljonit liitrit vedelkütuseid. Müügikäibelt kuulub Jetoil AS suurimate vedelkütuste müüjate hulka Eestis. 2022.aastal oli ettevõtte turuosa mootorikütuste müügis 12%. Jetoil AS on Eesti Õliühingu ning Eesti Kaubandus-Tööstuskoja liige. Eesmärk ja tegevus Jetoil AS eesmärgiks on olla Eesti mootorikütuste turul kliendikeskne, paindlik ja kohanduv, arendada koostööd kõikide logistiliselt sobivate tarnijatega.

Dropdown

kõik artiklid

Jetoil AS on Sinu teejuht kütusemaailmas

Jetoil AS on tegutsenud kütusevaldkonnas alates 1999 aastast. Oleme üks viiest suurimast vedelkütuse müügifirmast Eestis. Meie tegevus on fokuseeritud nii äri-
ssb.ee
Jetoil AS on tegutsenud kütusevaldkonnas alates 1999 aastast. Oleme üks viiest suurimast vedelkütuse müügifirmast Eestis. Meie tegevus on fokuseeritud nii äri- kui erakliendile. Tagame kõrge pädevuse tänu pikaajalise kogemusega töötajatele. Jetoili konkurentsieelis on paindlik hinnakujundus ja terviklik logistikaahel Targad kütuseveokid suurendavad Jetoili tarnete usaldusväärsust 2017. aastal kävitasime Eesti esimese kütuseportaali www.ekütus.ee: on-lines jälgitavad kütusehinnad oma tarbimiskohas; kiirelt tehtavad tellimused jpm.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.