Rohkema info nägemiseks:

INTELLIGENTNE GRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 993; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INTELLIGENTNE GRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

INTELLIGENTNE GRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 993 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

Intelligentne Grupp OÜ põhitegevuseks on täiendkoolitusprogrammide arendustöö, koolituste korraldamine ja läbiviimine. Ettevõtte sihtgrupiks on ettevõtted ja organisatsioonid nii erasektorist kui ka avalikust sektorist.

Äritegevuse ülevaade

Aruandeaastal 2022 oli ettevõtte müügitulu summas 325,9 tuhat EUR ja puhaskasum 22,9 tuhat EUR.

Aruandeaastal jätkas ettevõte oma koolituste pakkumist koos juhtimise, juhendamise, coachingu- ja mentorprogrammide disainimise ja ekspertteenustega.

Sarnaselt eelmise majandusaastaga moodustasid suure osa kasumist investeeringud oma töötajate teadmiste täiendamisse, mis olid suunatud spetsialiseerumisega coachingule ja mentorlusele. Nimetatud investeeringud loovad soodsa pinnase tulude suurendamiseks tulevastel perioodidel ja vähendadavad käibe sõltuvust üksikutest klientidest.

Järgneva majandusaasta 2023 põhisuunaks on juhtimiskoolituste arendamine, selgem spetsialiseerumine coachingule läbi aktiivse kommunikatsiooni ja turunduse. Keskendume jätkuvalt professionaalse coachingu kultuuri arendamisele Eestis.

Aruandeaastal investeeriti põhivarasse 1,4 tuhat EUR.

INTELLIGENTNE GRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.