Rohkema info nägemiseks:

SEIKLUSPARK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2801; jälgijaid - 20. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SEIKLUSPARK OÜ kohta arvamuslugu!"

SEIKLUSPARK OÜ hetkeolukord

Juba 2801 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 20 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 600 korda.

Tegevusaruanne 2022

Seikluspark OÜ alustas tegevust 2006. aastal Nõmme Seikluspargis kõrgseiklusraja ronimisteenuse pakkumisega. Ettevõtte põhitegevuseks on puudele ehitatud kõrgseiklusradade teenuse pakkumine. Ettevõte haldab tänaseks kahte seiklusparki Tallinnas - Nõmme Seikluspark ning Pirita

Seikluspark.

2022. majandusaasta oli ettevõttele edukas ning aasta käibeks kujunes 288 tuhat eurot. Ettevõtte hooaja pikkuseks kujunes 7 kuud. Hooaeg ise oli ilma poolest väga stabiilne ning õuetegevusi soosiv. Väike külastatavuse ja käibe langus võrreldes varasema perioodiga oli ilmselt tingitud üldise ebastabiilse poliitilise ja majandusliku olukorraga. Puhkuse ja vaba aja tegevused olid kindlasti kohad, kus pered said oma eelarves kokku hoida.

Ettevõtte kasumlikkus on suuresti mõjutatav ilmastikust ning hooajalisusest. Jätkuva kasvu tagamiseks tuleb tegeleda nende riskide maandamisega. Riskide maandamiseks tegeleme pideva parkide arendamise ja uuendamisega. Uute radade ehitamine ja olemasolevatele radadele uute mängude loomine aitab tõsta korduvkülastuste hulka. Turvalisema varustuse kasutusele võtmine laiendab võimalikke klientide ringi.

2022 aastal läbisid väikse uuenduskuuri mõlemad seikluspargid. Lisaks on tänaseks viidud lõpule Nõmme Seikluspargi turvasüsteemi üleviimine

KONG süsteemile. Selle tulemusena on meie mõlemas seikluspargis kasutusel ühtne turvasüsteem ja ühtlustatud instruktaaz.

Töötajate arv 2022 hooajal oli keskmiselt 11 töötajat 7 kuu jooksul ning tööjõukulu 110 tuhat eurot.

Juhatuses on 2 liiget ning juhatuse liikmetele töötasu ei makstud.

SEIKLUSPARK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.