Rohkema info nägemiseks:

AGES PARTNER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte on spetsialiseerunud usaldusväärsete transpordikohvrite ja -tarvikute müügile ning kohandatud lahenduste pakkumisele vastavalt klientide vajadustele, tagades teie varustuse turvalise transportimise.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Ages Partner OÜ on ettevõte, millel on pikaajaline kogemus transpordikohvrite ja -tarvikute valdkonnas. Oleme tuntud oma laia valiku, kvaliteetsete toodete ning individuaalse lähenemise poolest klientide vajadustele. Meie eesmärk on teie asjade turvaline ja hõlpsalt liigutatav transport igal sammul.

Meie valikus leiate erinevaid transpordikohvreid, alates standardsetest mudelitest kuni täielikult kohandatavate lahendusteni. Oli vajadus siis professionaalsele varustusele, õrnadele instrumentidele või erivarustusele, meil on õige kohver teie jaoks.

Pakume vastupidavaid transpordikaste, mis on ideaalsed raskete esemete, tööriistade või muu varustuse ohutuks liigutamiseks. Kastid on saadaval erinevates suurustes ja stiilides ning neid saab kohandada vastavalt teie konkreetsetele vajadustele.

Meie tarvikute valik hõlmab polsterdusmaterjale, lukustussüsteeme, rattaid ja käepidemeid ning vahetatavaid sisetükke, mis aitavad tagada, et teie vara jõuab sihtkohta kahjustusteta ja suurema mugavusega.

Spetsiaalselt loodud tundlikele seadmetele, nagu heli- ja valgustusvarustus, pakuvad meie flight case\'id kõrgetasemelist kaitset ja vastupidavust. Need on usaldusväärsed kaasreisijad, mis tagavad teie varustuse ohutuse.

Lisaks transpordikohvritele ja -kastidele pakume kohandatud vahtsisude valmistamise teenust. See võimaldab teil täpselt sobitada vahtplasti sisu oma varustusega, tagades selle täieliku kaitse ja stabiilsuse.

Kui otsite usaldusväärset partnerit transpordikohvrite ja -tarvikute osas, võtke julgelt ühendust Ages Partner OÜ-ga. Meie professionaalne meeskond on valmis teid aitama, et leida parimad lahendused teie vajadustele. Olgu tegemist ühekordse ostu või suuremahulise projektiga, me oleme siin, et tagada teie rahulolu ja teie varustuse turvaline transport.

Tutvu meie toodetega lähemalt ning võta meiega ühendust!

kodulehele

AGES PARTNER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit T.

Ages Partner OÜ transpordikohvrid on meie tehnikale ideaalsed.

- Kaspar U.

Kohvrid on kvaliteetsed ja teenindus suurepärane!

- Martin T.

Nende flight case'id on vastu pidanud kõigele!

AGES PARTNER OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aasta oli AGEs partner OÜ jaoks märkimisväärne, kuna ettevõte keskendus kolmele strateegilisele suunale, mis kujundasid nende põhitegevust. Need suunad olid järgmised: plastikust transpordikastide vahendamine, eritellimusel vahtsisude valmistamine ja transpordikonteinerite valmistamine. Esiteks, plastikust transpordikastide vahendamine. See on oluline osa ettevõtte tegevusest, kuna see aitab kaasa jätkusuutlikkusele ja keskkonnasõbralikkusele. Plastikust transpordikastid on vastupidavad, kergesti puhastatavad ja taaskasutatavad, mis vähendab oluliselt jäätmete hulka. Lisaks on need

Dropdown

kõik artiklid

Kohandatud vahtsisud- kaitse, mis sobib teie varustusele

Tehnikavahendid on tänapäeva maailmas hindamatu väärtusega ja nende ohutu transportimine on prioriteet. Kohandatud vahtsisu on üks parimaid viise, kuidas tagada
ssb.ee
Tehnikavahendid on tänapäeva maailmas hindamatu väärtusega ja nende ohutu transportimine on prioriteet. Kohandatud vahtsisu on üks parimaid viise, kuidas tagada, et teie varustus jääb turvaliseks, kaitstud ja terviklikuks. Ages Partner OÜ pakub kohandatud vahtsisude valmistamise teenust, mis sobib täpselt teie varustuse vajadustega. Miks on kohandatud vahtsisu oluline? Täpne sobivus: Üks suurimaid eeliseid kohandatud vahtsisude puhul on see, et see on täpselt kohandatud teie seadme kuju ja suurusega. See tagab, et iga ese on täpselt õiges kohas ja ei liigu transpordi ajal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.