Rohkema info nägemiseks:

HOTELL EUROOPA OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1868; jälgijaid - 49. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta HOTELL EUROOPA OÜ kohta arvamuslugu!"

HOTELL EUROOPA OÜ hetkeolukord

Juba 1868 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 49 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Hotell Euroopa on loodud 15.08.2006 aastal. Ettevõte alustas hotell Euroopa opereerimist septembrist 2014.

Hotell Euroopa OÜ põhitegevusaladeks on hotelli-, konverentsi- ning restoraniteenuste pakkumine.

Aruandeaastal oli Hotell Euroopa OÜ müügitulu 5,24 mln eurot. Kaubad, toore, materjal ja teenused moodustasid aruandeaasta kuludest 2,95 mln eurot. Hotell Euroopa OÜ keskmine töötajate arv majandusaastal oli 49 töötajat. Tööjõukulud koos maksudega olid 1,37 mln eurot. 2022.

aastal juhatuse liikmetele töötasu ei makstud.

2023. majandusaastal on Hotell Euroopa OÜ tegevuse eesmärgiks firma turuosa kasvatamine nii äri- kui ka seminariteenuste valdkonnas Eestis ja välisturul. Hea asukoht reisisadama ning Tallinna vanalinna vahetus läheduses on sobiv nii puhkajale kui ärikliendile, oma eesmärkide täitmisel soovime kasutada meie hotelli tugevaid külgi – suurepärane teenindus, suured hotellitoad, avarad konverentsiruumid ning merevaatega restoran. 2023.aastal on plaanis investeerida hotelli tubade ja teenindusruumide uuendamisse ning teenuste parendamisse.

Ettevõte on seadnud eesmärgiks tegeleda enam ja sihipäraselt vastutustundliku ettevõtluse printsiipidega ja ESG tegevuste strateegilise planeerimisega.

Tegeleme igapäevaselt rohelise mõttelaadi juurutamisega nii hotelli töötajate kui ka klientide hulgas. Eesmärgiks on järgida Hestia hotelligrupi jätkusuutlikkuse strateegiat ja neid toetavaid teenindustavasid. Oleme seadnud eesmärgiks tegeleda igapäevaselt rohelise mõttelaadi juurutamisega kasutades maksimaalselt IT-tehnilisi lahendusi. Eelistame teenuste või toodete ostmisel neid tarnijaid, kes tegutsevad rohepöörde eesmärke silmas pidades. Suuremat mõjusfääri omavate koostööpartnerite puhul ootame partneri jätkusuutlikkuse strateegia olemasolu või vähemalt selle koostamise poole liikumist. Plaanis on vähendada loodust saastavate toodete ja materjalide kasutamist ning detailsemalt tegeleda prügi sorteerimisega, teenuste ringdisainimisega.

Peamised finantssuhtarvud: 2022 2021 2020

Puhasrentaablus 4% -26% -10%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 2,39 1,23 11,1

ROA 6% -21% -8% (cid:127) Puhasrentaablus (%) = puhaskasum / müügitulu * 100 (cid:127) Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = käibevara / lühiajalised kohustused (cid:127) ROA (%) = puhaskasum / varad kokku * 100

HOTELL EUROOPA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.