Rohkema info nägemiseks:

KEELESTUUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1174; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KEELESTUUDIO OÜ kohta arvamuslugu!"

KEELESTUUDIO OÜ hetkeolukord

Juba 1174 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Keelestuudio OÜ on 2006. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevuseks on a) praktilised kohandatavad sisu ja kestusega keelekoolitused ettevõtetele; b) tõlke- ja toimetamisteenused: kirjalik ja suuline tõlge, toimetamine jm tõlkeabiteenused.

Alates 2017. aastast oleme kaasliikmed Eesti Tõlkebüroode Liidus, mis koondab kvaliteetsele tõlketeenusele orienteeritud tõlkebüroosid ning pakub neile ühist koostööplatvormi.

Pakume teiste koolituste hulgas kvaliteetset ja õppijate individuaalseid vajadusi maksimaalselt arvestavat keeleõppeteenust juhtidele ja spetsialistidele, kes soovivad tõsta keeleoskustaset kesktasemelt kõrgtasemele (B1-C2). Teenus hõlmab ka praktilist hääldustreeningut.

Tõlkevaldkonnas keskendume kõrge kvaliteediga tõlketeenuse pakkumisele – selleks kasutame kaasaegset tõlketarkvara ning hoiame end ja oma koostööpartnereid kursis tehisintellekti arengutega.

2023. aastal saavutasime käibemahuks 137 889 eurot (2022: 153 090 eurot). Tõlgete ja keelekoolituse vahekord võrreldes eelneva aastaga muutus veidi ning koolituste osakaal tõusis: keeleõpe moodustas 48% ning tõlked ja toimetamine 52% kogukäibest. Koolituste käive tõusis võrreldes eelmise aastaga 9%. Kahjumiks kujunes koos eelmiste perioodide jaotamata kasumiga kokku 5993 eurot (2022 kasum kokku 4329 eurot).

2023. aastal tegime tavapärasest suuremaid investeeringuid tõlketehnilistesse lahendustesse, et pakkuda tõlkeklientidele kaasaegseimat tõlketeenust, sh masintõlke järeltoimetamist, korporatiivse visuaalse identiteedi muutmisesse, sh ettevõtte kodulehe uuendamisse, ning turundustegevustesse. Alustasime liitumisvõimalusega grupikoolituste pakkumist ning tõhustasime koostööd Töötukassaga keelekoolituste valdkonnas. Samuti investeerisime töötajate koolitamisse. Meie põhimeeskonda lisandus müügi- ja arendustegevuste konsultant ning meie koostöövõrgustikus on üle 200 valdkonnapõhise teenusepakkuja – keelekoolitajad, tõlgid, tõlkijad, toimetajad, copywriterid.

Oleme uhked oma pikaajalise ja rahuloleva oma valdkonna tippudest koosneva kliendibaasi üle ning järgneval aastal on plaanis jätkata investeeringuid teenuste ja meeskonna arendamisse ning tööprotsesside tõhustamisse. Plaanime 2024. aastal kasvatada oluliselt käivet ja kasumit.

Tuuli Mihkelson

Juhatuse liige

KEELESTUUDIO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.