Rohkema info nägemiseks:

BENITA KODU AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 4224; jälgijaid - 31. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta BENITA KODU AS kohta arvamuslugu!"

BENITA KODU AS hetkeolukord

Juba 4224 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 31 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 72 korda.

Tegevusaruanne 2022

Benita Kodu visiooniks on olla klientide poolt eelistatuim eakatekodu, õendushaigla ja rehabilitatsioonikeskus Eestis. Igapäevases töös on missiooniks pakkuda klientide vajadusele vastavat teenust.

Benita Kodus on koondatud ühte majja eakatekodu, õendushaigla, rehabilitatsiooni ning taastusravikeskus.

Benita Kodu AS lepinguparterid teenuste osutamisel on: (cid:127) Eesti Töötukassa; (cid:127) eraisikud; (cid:127) kohalikud omavalitsused; (cid:127) perearstid; (cid:127) Sotsiaalkindlustusamet; (cid:127) Tervisekassa.

Ettevõte pakub tervishoiuteenustest iseseisvat statsionaarset õendusabi, õendusteenust hooldekodus ja ambulatoorset taastusravi.

Sotsiaalteenustest pakutakse väljaspool kodu osutatavat üldhooldusteenust ehk inimese igapäevase toimetuleku toetamist kodusarnases keskkonnas lähtudes inimese individuaalsetest vajadustest. Kõikidel elanikel, klientidel ja patsientidel on võimalus osaleda ühistegevustes, mis toimuvad igal tööpäeval kindlatel kellaaegadel.

Rehabilitatsiooniteenustest osutatakse sotsiaalset ja tööalast rehabilitatsiooni nii statsionaarselt kui ka ambulatoorselt. Aktiivselt tegutsetakse rehabilitatsiooniteenuste mahu tõstmise, teenuste valiku ja kvaliteedi arendamisega.

2021. aasta detsembris esitati Sotsiaalkindlustusametile avaldus erihoolekandeteenuse lõpetamiseks.

Benita Kodu jätkas Tallinna, Tartu, Pärnu, Rakvere, Narva, Kuressaare, Haapsalu ja Põlva Apotheka apteekides puugi, gripi ja COVID-19 vastase vaktsineerimisega.

Järgmisel majandusaastal on plaanis jätkata samade teenuste osutamisega, v.a erihoolekandeteenus. Ettevalmistused käivad 2023. aasta juulis rakenduva hooldusreformiga. Benita Kodu AS näeb võimalusi läbi aktiivse turunduse ja müügialase tegevuse tõsta täituvuse ja käibe kasvu põhiliselt Eesti siseturul.

Juhtkond püstitab kvaliteedipoliitika elluviimiseks eesmärgid ja tagab nende täitmise kaudu ISO 9001:2015 standardile vastava juhtimissüsteemi pideva parendamise.

Benita Kodu kuulub järgmistesse organisatsioonidesse/liitudesse: (cid:127) Eesti Rehabilitatsiooniasutuste Liit, alates 2015. a; (cid:127) Eesti Õendusabi Asutuste Liit, alates 2016. a, s.h liidu asutajaliige; (cid:127) Eesti Sotsiaalasutuste Juhtide Nõukoda, alates 2016. a.

Juhtkond on hinnanud Ukraina sõjategevuse ja COVID-19 (koroonaviirus) mõju majandustulemustele ning potentsiaalset mõju tulevikus.

Juhtkond ei näe olulist ohtu käibe languseks või asjaolusid, mis võiksid tingida tegevuse jätkuvuse riski. Juhtkond jälgib olukorda hoolikalt ja praegusele positsioonile tuginedes ei avalda see märkimisväärset negatiivset mõju meie tegevusele. Käesolev majandusaasta aruanne on koostatud viisil, et sõjategevuse ja koroonaviiruse võimaliku mõjuga on arvestatud nii lõppenud majandusaasta aruandes kui ka võimaliku mõjuga järgnevate majandusaastate rahavoogudele ning finantsseisundile.

Majandusaasta jooksul ega ka aruande koostamisperioodil pole ilmnenud valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvaid riske.

Finantsnäitajad (eurodes) 2022/2023 2021/2022

Müügitulu 4 419 095 3 864 950

Kasum/kahjum 40 374 13 897

Puhaskasumi/kahjumi 0,9% 0,4% marginaal

BENITA KODU AS kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.