Rohkema info nägemiseks:

PETRONE PRINT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2349; jälgijaid - 9. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PETRONE PRINT OÜ kohta arvamuslugu!"

PETRONE PRINT OÜ hetkeolukord

Juba 2349 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2023 aastal jätkas OÜ Petrone Print oma tavapärast kirjastamistegevust.

Aasta jooksul avaldasime 20 Eesti autorite teost, millest 3 olid lasteraamatud. "Minu" sari sai juurde 8 uut nimetust. "Meie" sari" täienes kolme raamatu võrra, millest populaarseim oli Tuuli Jõesaare "Meie vana maja". Alustasime kokaraamatute sarja, mille kaks esimest raamatut "Vanaema hoidised ja "Vanaema kokaraamat" võeti hästi vastu ja uuel aasal tuleb sarjale lisa. Lisa sai ka Epp Petrone perelugude sari raamatuga "Mamma köök". Loomalugude sarja tuli juurde Fred Jüssi "Varesetund".

Aasta menukid olid Fred Jüssi "Rebasetund", Katri Raiki "Minu Narva" ja Kristi Ilvese "Minu Mulgimaa". Aastaga müüsime kokku ca 30 tuhat raamatut. E-raamatute käive on 5% kogukäibest.

2023 aasta käive oli 291 662 eurot, käive tõusis võrreldes eelmise aastaga 8 %. Kasvas kahjuks ka kahjum -8509.- eurot, mille suurimad mõjutajad olid raamatute suurenenud omahinnad, vähenenud müügid nimetuse kohta ja varude allahindlus.

Aruandeaastal oli osaühingus tööl keskmiselt 3 töötajat. Kokku arvestati tasusid 45 673.- eurot ja sealhulgas juhatuse liikmetele 28 100 .- eurot.

PETRONE PRINT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.