Rohkema info nägemiseks:

EUROVESKI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 989; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 4+ "Kirjuta EUROVESKI OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Pärandi ja külalislahkuse ristteel asub EUROVESKI OÜ, koht, kus iga külastus on enamat kui lihtsalt söömaaeg või peatumine – see on mälestus, mis sööbib mällu. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Pakume stiilset pubi mitmekesiste menüüvalikutega, külalistemaja majutust, ürituste korraldamist ja catering-teenust. Selle mõttega kutsume teid Kogunema, Tähistama, Peatuma meie hinnatud asutuses.

Astuge sisse Veski Pubi, kus õhku täidab maitsvate roogade lõhn ja teid ümbritseb kogukonna keskpunkti soojus. Meie pubi pole lihtsalt söögikoht; see on paik, kus vanad sõbrad taasühinevad ja uued sõprussuhted sünnivad ühiste söögikordade jagamisel. 35 istekohaga ja võimalusega võõrustada kuni 30 külalist peolaudades oleme teie tähistamiste ja koosviibimiste jaoks ideaalne paik.

Otsite hubast peatuspaika? Veski Külalistemaja pakub teile rahulikku külalistemaja kogemust. Olgu teie siin üheks ööks või pikemaks peatumiseks, meie majutus on loodud selleks, et te tunneksite end nagu kodus. Meie saunast kuni seminariruumideni pakume nii lõõgastumis- kui ka professionaalseid vajadusi. Ja neile, kes otsivad seiklust, on meie haagissuvila renditeenus valmis abistama.

Meie uksed on avatud esmaspäevast laupäevani, eripäevade menüü on saadaval teie maitsemeelte hellitamiseks. Ja erilistel puhkudel toob meie catering-teenus EUROVESKI OÜ olemuse teieni. Olgu selleks kohvipaus, leinalaud või suur pidusöök, oleme teie teenistuses.

Asudes Antsla südames, oleme kogukonna nurgakivi, koht, kus iga külastus on hinnatud ja iga külaline on nagu pereliige. Nii tulge liituge meiega, kus 'Kogunemise, Tähistamise, Peatumise' vaim ärkab ellu. Broneeringute ja päringute jaoks võtke meiega ühendust numbril +372 78 55 455 või info@euroveski.ee. Jälgige meid sotsiaalmeedias, et olla kursis meie viimaste uudiste ja üritustega.

EUROVESKI OÜs pole me lihtsalt pubi või külalistemaja; oleme traditsioon, osa teie teekonnast ja sihtkoht iseeneses. Ootame põnevusega teid tervitama meie erakordse teeninduse ja unustamatute kogemuste maailmas.

Kontakt

EUROVESKI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko M.

Professionaalne ürituste korraldamine ja suurepärane toit.

- Karl P.

Hubane peatuspaik pika päeva järel.

- Maria S.

Suurepärane teenindus ja imeline atmosfäär.

Miks valida oma järgmiseks ürituseks autentne kohalik pubi?

Ürituse planeerimisel võib valitud toimumiskoht muuta kõik. Kohalik pubi pakub ainulaadset segu võlust, mugavusest ja kohandatavusest, mis võib tõsta teie kogunemise tavalisest unustamatuks. Siin on viis veenvat põhjust kaaluda kohaliku pubi valimist oma järgmiseks ürituseks. Autentne õhkkond Kohalikud pubid on tuntud oma sooja ja kutsuva atmosfääri poolest. Rustikaalne dekoor, hubased istumiskohad ja meeldiv valgustus loovad intiimse ja tervitatava keskkonna, mis on ideaalne sotsiaalseteks koosviibimisteks ja tähistamisteks. Erinevalt suurematest, rohkem kommertslikest kohtadest pakuvad

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas luua täiuslik peolaud, mis sobib igale sündmusele?

Täiusliku peolaua loomine on kunstivorm, mis ühendab esteetikat, funktsionaalsust ja isiklikku stiili. Olgu tegemist hubase õhtusöögiga sõpradele, rõõmsa sünnip
ssb.ee
Täiusliku peolaua loomine on kunstivorm, mis ühendab esteetikat, funktsionaalsust ja isiklikku stiili. Olgu tegemist hubase õhtusöögiga sõpradele, rõõmsa sünnipäevapeo või elegantse pulmapeoga, laua seadmine võib oluliselt tõsta ürituse õhkkonda ja kogemust. Laua seadmine pole lihtsalt söögiriistade ja nõude paigutamine; see on kutsuva atmosfääri loomine, mis peegeldab sündmuse tooni ja teie ainulaadset stiili. Hästi seatud laud võib külalisi tervitada ja aidata kaasa teie koosviibimise edule. Iga peolaud peaks sisaldama olulisi elemente nagu nõud, laudlinad, keskmes olevad kaunistused ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.