Rohkema info nägemiseks:

AURICU OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
OÜ Auricu on kodumaisel kapitalil põhinev korteriühistule renoveerimise terviklahendusi pakkuv ettevõte.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

OÜ Auricu on usaldusväärne partner korteriühistutele, kes otsivad professionaalset, kodumaist kapitali ja pikaajalist kogemust ühendavat renoveerimisteenust. Alustasime oma teekonda juba 2007. aastal ning oleme aastatega kujunenud fassaadide soojustamise, katuste, vundamentide, betooni- ja kaevetööde, ventilatsiooni ning küttesüsteemide alal ekspertideks. Meie kogemused ja mitmed läbitud koolitused annavad meile kindluse töötada erinevate materjalidega ning kasutada tipptasemel paigaldustehnoloogiaid, tagades seeläbi teie kinnisvara vastupidavuse ja energiatõhususe.

Auricu pakub katusetööde lahendusi, mis tagavad teie kodu või ärihoone katuse vastupidavuse aastateks. Kasutame parimaid materjale ja tehnoloogiaid, et tagada lekkekindlus ja pikaealisus. Meie spetsialistid teavad fassaadide soojustamise kunsti. Kvaliteetsed materjalid ja professionaalne paigaldus muudavad teie hoone mitte ainult energiasäästlikuks, vaid annavad ka visuaalselt kauni väljanägemise.

Auricu meeskond tegeleb nii vundamentide parandamise kui ka uute vundamentide ehitamisega. Tagame hoone stabiilsuse ja kindluse, kasutades tõhusaid betoonilahendusi. Oleme eksperdid betooni- ja kaevetöödes. Kas vajate uut sissesõiduteed või keldrit? Meie meeskond teeb kõikvõimalikud betooni- ja kaevetööd kiirelt ja professionaalselt. Auricu pakub mitmesuguseid ventilatsiooni- ja küttesüsteemide lahendusi vastavalt teie hoone vajadustele. Tagame optimaalse sisekliima ja mugavuse.

Oleme uhked oma kogemuste ja professionaalsuse üle ning usume, et meie kliendid väärivad vaid parimat. Meie eesmärk on mitte ainult täita teie ootused, vaid ületada neid, tagades samal ajal teie kinnisvara pikaajalise vastupidavuse ja väärtuse suurenemise.

Auricu meeskond on alati valmis aitama teil leida parimad renoveerimislahendused teie korteriühistule. Võtke meiega ühendust juba täna ning usaldage meile oma renoveerimisprojekt. Koos teiega loome tulevikukindla, energiasäästliku ja kaunilt renoveeritud kinnisvara.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

AURICU OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

AURICU OÜ tegevusaruanne 2022

Auricu OÜ on ettevõte, mis on tegutsenud alates 2007. aastast. Alates asutamisest on ettevõte olnud aktiivne ehitussektoris, kuid alates 2009. aastast on ettevõtte peamiseks tegevusalaks saanud korteriühistute välisseinte ja fassaadi soojusisolatsioonitööd. See on valdkond, kus Auricu OÜ on suutnud end tõestada kui usaldusväärne ja kvaliteetne partner.2014. aastal laiendas Auricu OÜ oma tegevust, soetades tütarettevõtte Roheline Agro OÜ. Roheline Agro OÜ põhitegevusalaks on kinnisvaraarendus, sealhulgas eramute ja ridaelamute ehitamine. See on oluline samm ettevõtte kasvu ja arengu suunas,

Dropdown

kõik artiklid

Ehitusettevõtte valimine - miks valida vastutustundlik ja keskkonnasõbralik partner?

Ehitusprojekti käivitamine on suur väljakutse ning partneri valimine on üks olulisemaid otsuseid, mida tuleb teha. Oluline on leida usaldusväärne partner, kes h
ssb.ee
Ehitusprojekti käivitamine on suur väljakutse ning partneri valimine on üks olulisemaid otsuseid, mida tuleb teha. Oluline on leida usaldusväärne partner, kes hoolib mitte ainult kvaliteetsest tööst, vaid ka vastutustundlikust käitumisest ja keskkonna säästmisest. Meie ehitusettevõte pakub just sellist teenust, kus meie klientide vajadused on meie prioriteet ning samal ajal tagame töötajate ohutuse ja tervise. Meie ettevõte rakendab kaasaegseid ehitustehnoloogiaid, kasutame ressursse ja materjale säästlikult ning väldime keskkonna saastamist. Lisaks tagame ka vastutustundliku käitumise meie

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.