Rohkema info nägemiseks:

HEINZBAU OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
rahvusvaheline (tegutsenud Soomes), suured arendusobjektid (korterelamud) - üle 10 000 m2, erahanked (eramajad), põllumajandus- ja militaarrajatised, renoveeritid hooned (laudad, hallid jne), Ühiskondlikud hooned, koolid, lasteaiad, raamatukogu, ehitusinsener tase 7 ja tase 8, projekteerimise projektijuht tase 7, kaubandus- ja äripinnad

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HEINZBAU OÜs ei ole me lihtsalt ehitajad; me oleme visionäärid ja loojad. Meie missiooniks on maastike ja kogukondade muutmine oma oskusteabe abil suuremahulises ehituses ja kinnisvaraarenduses. Privaatsete kodude soojusest avalike infrastruktuuride suursugususeni oleme pühendunud tipptaseme saavutamisele igas ettevõtmises.

Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava missiooniga: spetsialiseeruda ruumide loomisele, mis on olulised. Olgu selleks laiade kortermajade arendamine, mis ületavad 10 000 m2, individuaalsete kodude jaoks eratellimusel valmistatud hoonete hoolikas kujundamine või põllumajandus- ja sõjaliste rajatiste strateegiline ehitamine, meie portfell on sama mitmekesine kui meie klientide vajadused.

Oleme uhked oma võime üle renoveerida ja taastada hooneid, säilitades ajaloo olemust, samal ajal kaasajastades. Meie ekspertiis ulatub avalike hoonete, koolide, lasteaedade ja raamatukogude ehitamiseni, kus me loome mitte ainult struktuure, vaid ka kogukonna ja teadmiste aluseid.

Meie professionaalne meeskond omab prestiižseid kvalifikatsioone, sealhulgas inseneritasemed 7 ja 8 ning projekteerimisprojekti juhi tase 7, tagades, et iga projekt on juhitud ja teostatud kõrgeima täpsuse ja hoolitsusega. Oleme disainimeeskond, kes toob unistused ellu, projekteerimisjõud, mis kujundab tulevikku.

Meie kaubandus- ja äripinnad on loodud ettevõtete võimestamiseks, samas kui meie töö kultuuripärandi säilitamisel ja miljööväärtuslike hoonete juures räägib meie austusest kultuuripärandi vastu. Oleme jätnud oma jälje ka lennujaama ehituses ja spordirajatistes, näidates meie mitmekülgsust ja pühendumust tipptasemele.

Meie loosungiga 'Ehitame visioone, loome reaalsust!' võtame kokku meie pühendumuse visionääride ideede muutmiseks käegakatsutavaks reaalsuseks. Kutsume teid uurima meie maailma, kus ehitus ja kinnisvara ühinevad, et luua ruume, mis ei ole lihtsalt ehitatud, vaid on tõeliselt elusad.

Liituge meiega sellel teekonnal, kui jätkame ehituse ja kinnisvara tuleviku kujundamist, üks visionäärne projekt korraga.

HEINZBAU OÜ kontaktid

Eksperdiinseneri roll kaasaegses ehituses

Kaasaegse ehituse maastik on keerukas kangas, mis on kootud innovatsiooni, jätkusuutlikkuse ja tõhususe niitidest. Selle keeruka kanga südames on eksperdiinsener – nurgakivi, mis tagab meie ehitatud keskkonna tugevuse, vastupidavuse ja funktsionaalsuse. Selles postituses süveneme eksperdiinseneri mitmekülgsetesse rollidesse kaasaegses ehituses, rõhutades selle kriitilist tähtsust ja transformeerivat mõju kõikidele projektidele, olenemata nende mahust. Ehitusinseneriteadus on viimastel aastakümnetel läbi teinud olulise muutuse. Mineviku utilitaarsetest struktuuridest tänaste arhitektuuriliste

Dropdown

kõik artiklid

Pärandehitiste restaureerimise keerukuste navigeerimine

Pärandehitiste restaureerimine on delikaatne protsess, mis hõlmab ajaloolise tähtsusega struktuuride säilitamist ja parandamist. See nõuab tasakaalu mineviku sä
ssb.ee
Pärandehitiste restaureerimine on delikaatne protsess, mis hõlmab ajaloolise tähtsusega struktuuride säilitamist ja parandamist. See nõuab tasakaalu mineviku säilitamise ja oleviku mahutamise vahel, tagades, et need hooned saavad oma lugusid edasi rääkida põlvest põlve. Pärandehitised on ajaloo hoidlad, mis kapseldavad endas oma aja arhitektuuristiile, materjale ja käsitööoskusi. Need on sageli seadusega kaitstud nende kultuurilise, ajaloolise või arhitektuurse väärtuse tõttu. Pärandehitiste säilitamine on oluline koha kultuurilise identiteedi hoidmiseks, haridusvõimaluste pakkumiseks ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.