Rohkema info nägemiseks:

SIGMAGROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1385; jälgijaid - 16. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SIGMAGROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

SIGMAGROUP OÜ hetkeolukord

Juba 1385 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 16 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Erti Pihlak (05.03.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Osaühing SIGMAGROUP kanti äriregistrisse 16.07.2008.a. Samal aastal alustati majandustegevust

Osaühingu SigmaGroup tegevussuunaks tõstetavate uste, laadimissüsteemide, tõkkepuude ja muude avatäidete ja läbipääsusüsteemide müük, hooldus ja paigaldus.

Kui 2008.aasta oli firma jaoks murranguline, toimus struktuuri loomine ja koha leidmine turul, oma toodete tutvustamine ja välispartnerite leidmine.

Alates aastast 2012 on leitud partneriteks erinevad uste ja läbipääsusüsteemide tootjad Saksamaalt, Soomest, Rootsist ja Itaaliast. Firma on leidnud oma koha turul ja on keskendunud olemasolevate toodete kinnistamisele ja uute toodete arendamisele. Firma struktuur on olnud stabiilne alates alustamisest.

2022.a. müügitulu oli 492 tuhat eurot, mis moodustas pea 20 tuhat eurot vähem kui 2021.aastal.

2023.a. jätkatakse sama tegevussuunda.

Firma tulevik on suunatud toodete ja teenuste mahu kasvule ja turuosa laiendamisele.

SigmaGroup OÜ on jätkuvalt tegutse ettevõte.

SIGMAGROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.