Rohkema info nägemiseks:

KALLISABA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 874; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KALLISABA OÜ kohta arvamuslugu!"

KALLISABA OÜ hetkeolukord

Juba 874 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 69 korda.

Tegevusaruanne 2022

Firma OÜ Kallisaba loodi 2009.a. veebruaris. Aktiivset tegevust alustati juunis 2009.a. Põhitegevusalaks on majutusteenuse pakkumine.

Kõrvaltegevusalaks on OÜ Kallisabal mitmesuguste inseriteenuse pakkumine

Kallisaba Puhkemaja asub Mägede külas, Albu vallas, Järvamaal. Tallinnast umbkaudu 60 kilomeetri kaugusel, Kinnistu paikneb Kõrvemaa maastikukaitsealal Valgehobusemäe vahetus läheduses (ca 500m kaugusel), kus asub Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskus.

Vastavalt aastaajale on meil võimalik tegeleda suusatamise, matkamise, orienteerumise, pallimängude ja muude sportlike tegevustega.

Võimalus on läbi viia seminare ja koolitusi, millele võib eelneda või järgneda kehaliselt aktiivne tegevus.

2010 aastal omandati Kallisaba kinnistu.Kallisaba puhkemaja arendamiseks saadi EAS –lt „Alustava ettevõtja stardi- ja kasvutoetus (2007-2013)“ programmi raames toetust 6354 eurot, mille eest soetati põhivara.

Leader meetme 3 raames antud toetusega ehitati 2011 aastal palliväljak-tantsupõrand maksumusega 40 562 eurot, millest toetatav summa oli 24 300 eurot.Sihtfinantseerimise tingimused täideti 2016 a.

2017 aastal laiendati peamaja, kuna olemasolev saal jäi seminaride pidamiseks väikeseks.Samal eesmärgil renoveeriti ka pesemisruume.Selleks võeti 50 000 eurot pangalaenu.

Leader meeteme 2.2."Ettevõtluse arengu toetus" raames saadi 2018 aastal toetust Kallisaba arengu II etapiks.Toetuse eest osteti uus ja suurem ovaalsaun, külastajate majutamiseks kämpingud ning renoveeriti ventilatsioonisüsteemi.

2021 aastal paigaldati majale energiakulude vähendamiseks maaküte ja peahoone ruumides tehti remonti, et viia need vastavusse tuleohutusnõuetega.Seoses sellega võeti pangalaenu 15 000 eurot. Kuid osa töid teostati omavahendite arvelt ja seoses sellega tekkis 2021-l kahjum 19 902 eurot.

2022 remonditi omavahendite arvelt paviljoni katust ning ehitati välja peamaja teise korruse evakuatsiooniväljapääs.

Juhatuse liikmele, kes töötas ettevõttes, arvestati 2022 aastal töötasu 12708 eurot (summa sisaldab isikumakse, kuid ei sisalda sotsiaalmaksu).

OÜ Kallisaba põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on jätkata majutusalast tegevust.

KALLISABA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.