Rohkema info nägemiseks:

CIDER MILL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eesti parim valik seadmeid erakliendile ja toiduainete töötlejale.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie usume, et iga meeldejääva söögikord algab selle koostisosade kvaliteedist ja valmistamise hoolikusest. Meie missiooniks on toetada seda uskumust, pakkudes laia valikut toidutöötlemisseadmete renti, mis vastavad toidutootmise tööstuse mitmekesistele vajadustele.

Alates kiireid koristustööriistu nõudvatest sagivatest puuviljaaedadest kuni uuenduslike köökideni, mis otsivad tipptasemel töötlemisseadmeid, oleme tugisambaks kõigile. Meie inventar uhkeldab mitmesuguste masinatega, mis on mõeldud tooraine töötlemiseks, sealhulgas arenenud sorteerijad, pesumasinad, purustajad ja pressid, mis tagavad, et teie saadused käideldakse äärmise hoole ja täpsusega.

Meie pühendumus tootmise efektiivsuse suurendamisele meie klientide jaoks kajastub meie hoolikalt valitud seadmete valikus. Olgu selleks siis täiusliku siidri valmistamine meie mobiilsete mahlapressidega või käsitööjuustude loomine meie spetsialiseeritud piimatöötlemisvahenditega, meil on masinad, mis tõstavad teie toote heast erakordseks.

CIDER MILL OÜ-ga ei rendi te lihtsalt seadmeid; te saate endale partneri oma tootmisliinis. Meie istanduste ja koristuslahendused nagu tõstukid ja korjajad on loodud saagikuse maksimeerimiseks ja tööjõu vähendamiseks. Meie pakendamisvahendid ja tarvikud tagavad, et teie toode esitatakse parimal võimalikul viisil, säilitades selle kvaliteedi farmist lauale.

Tutvuge meiega lähemalt!

Vaata rohkem

CIDER MILL OÜ kontaktid

CIDER MILL OÜ tegevusaruanne 2022

Cider Mill OÜ tegeleb puuvilja töötlusseadmete tootmise, müügi ja hooldusega alates 2009 aastast. Toodame mahlapresse ja puuvilja purustajaid ning vahendame suurtootjate toodangut. Majandusaastat iseloomustab suur hooajalisus ja seetõttu toimub põhiline müük sügishooajal läbi e-keskkonna. Ettevõtte tegevusaasta oli kasumlik. Tootmise ja müügiga tegeles põhiliselt ettevõtte juhatus ja palgaline abitööjõud.

Dropdown

kõik artiklid

5 viisi oma toidutootmisliini tõhustamiseks

Väikestele ja keskmise suurusega toidutöötlejatele, kohalikele põllumeestele ja käsitöötoitude tootjatele ei tähenda tootmisliini tõhustamine ainult väljundi su
ssb.ee
Väikestele ja keskmise suurusega toidutöötlejatele, kohalikele põllumeestele ja käsitöötoitude tootjatele ei tähenda tootmisliini tõhustamine ainult väljundi suurendamist - see on ka jätkusuutlikkuse, kvaliteedi ja kulutõhususe parandamine. Siin on viis strateegiat, mis aitavad teil oma toidutootmisliini tõhustada. 1. Automaatika ja robotite kasutuselevõtt Automaatika võib oluliselt suurendada tootmiskiirust ja järjepidevust, vähendades samal ajal tööjõukulusid. Robotid saavad tegeleda korduvate ülesannetega, parandada täpsust ja töötada inimestele ohtlikes keskkondades. Hinnake oma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.