Rohkema info nägemiseks:

KENOMER OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 19806; jälgijaid - 18. Arvustusi - 2; Artikleid 5+ "Kirjuta KENOMER OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on spetsialiseerunud mitmesuguste ehitus- ja remonditööde teostamisele, pakkudes kõrgekvaliteedilisi teenuseid, mis vastavad teie vajadustele. Meie laiahaardelise kogemuse ja kvalifitseeritud meeskonna abil suudame tagada, et teie projekt saab valmis kiiresti ja tõhusalt.

Üks meie põhilistest valdkondadest on teemantlõike- ja puurimistööd, mis võimaldavad meil teha täpseid ja puhtaid lõikeid ja auke, olenemata materjalist. See tagab teie ehitus- või renoveerimisprojekti sujuva kulgemise.

Lisaks sellele oleme spetsialiseerunud läbiviikude ja ventilatsiooniavade loomisele, mis on olulised igasuguse hoone või rajatise toimimiseks. Meie oskusteave ja kogemused aitavad teil saavutada soovitud tulemusi.

Kui tegemist on lammutustöödega, siis oleme teie usaldusväärne partner korterite ja majade lammutustöödel. Meie meeskonnal on vajalik varustus ja kogemus, et teha lammutustööd kiiresti ja ohutult.

Lisaks pakume lammutusroboti renti, mis muudab keeruliste lammutustööde teostamise lihtsaks ja tõhusaks. See on innovatiivne viis lammutustööde tegemiseks, mis säästab aega ja ressursse.

Ükskõik, millised on teie ehitus- või remondiprojekti nõuded, võite meile kindel olla, et meie kogenud meeskond suudab need täita. Oleme pühendunud kvaliteetsele tööle ja klientide rahulolu tagamisele. Kui otsite usaldusväärset partnerit oma ehitusprojekti jaoks, siis võtke meiega ühendust ja laske meil aidata teil oma eesmärke saavutada.

Võta meiega ühendust:

KENOMER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Tarmo K.

KENOMER OÜ annab suurepärast teenust nii teemantpuurimise, -saagimise, betooni lõikamise ja lammutusrobotite rentimisega. Olen olnud nende kliendina juba pikemat aega ja olen alati väga rahul nende kiire ja kvaliteetse teenindusega.

- Tiiu T.

KENOMER OÜ on suurepärane firma, mis võimaldab meil teha suurepäraseid töid. Me oleme nende klientideks juba aastaid ja meil on alati olnud väga head kogemused nende teenindamisega.

- Malle M.

KENOMER OÜ on usaldusväärne ja professionaalne firma, mis on teinud meile väga head tööd. Soovitan kindlasti seda firmat, kui teil on vaja teemantpuurimise, -saagimise, betooni lõikamise või lammutusrobotite rentimisega seotud tööd.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KENOMER OÜ tegevusaruanne 2022

Kenomer OÜ on ettevõte, mis alustas oma tegevust novembris 2009. aastal. Sellest ajast alates on nad pühendunud teemantpuurimisele ja -saagimisele, mis on nende peamine tegevusala. Teemantpuurimine ja -saagimine on spetsialiseerunud töövõtted, mis nõuavad suurt täpsust ja oskusi, ning Kenomer OÜ on selles valdkonnas tõestanud oma pädevust. Ettevõtte juhatus koosneb ühest liikmest, kes on samal ajal ka osaühingu omanik. See struktuur võimaldab ettevõttel olla paindlik ja kiiresti reageerida muutustele turul. Juhatus on ettevõtte strateegiliste otsuste tegemise keskpunkt ja vastutab ettevõtte

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas vabaneda ehitusjäätmetest?

Ehitusjäätmetest vabanemine on oluline osa igasuguse ehitustegevuse protsessist. Ehitusjäätmete nõuetekohane käitlemine aitab vältida keskkonna saastumist, vähe
ssb.ee
Ehitusjäätmetest vabanemine on oluline osa igasuguse ehitustegevuse protsessist. Ehitusjäätmete nõuetekohane käitlemine aitab vältida keskkonna saastumist, vähendab prügilatesse saatmise kulusid ning aitab säilitada ohutut töökeskkonda ehitusplatsil. Siin on mõned võimalused, kuidas ehitusjäätmetest vabaneda: Korduskasutus: Kui ehitusmaterjalid on endiselt kasutuskõlblikud, siis võib neid kasutada teistes projektides või annetada neile, kellel on neid vaja. Näiteks võib taaskasutada puidust tala, aknaid, uksi või väravaid, kui need on veel heas seisukorras. Taaskasutus: Paljud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.