Rohkema info nägemiseks:

KENOMER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 19807; jälgijaid - 18. Arvustusi - 2; Artikleid 1+ "Kirjuta KENOMER OÜ kohta arvamuslugu!"

KENOMER OÜ hetkeolukord

Juba 19 807 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kenomer OÜ on ettevõte, mis alustas oma tegevust novembris 2009. aastal. Sellest ajast alates on nad pühendunud teemantpuurimisele ja -saagimisele, mis on nende peamine tegevusala. Teemantpuurimine ja -saagimine on spetsialiseerunud töövõtted, mis nõuavad suurt täpsust ja oskusi, ning Kenomer OÜ on selles valdkonnas tõestanud oma pädevust.

Ettevõtte juhatus koosneb ühest liikmest, kes on samal ajal ka osaühingu omanik. See struktuur võimaldab ettevõttel olla paindlik ja kiiresti reageerida muutustele turul. Juhatus on ettevõtte strateegiliste otsuste tegemise keskpunkt ja vastutab ettevõtte üldise suuna eest.

Huvitav on märkida, et juhatuse liikmele ei maksta eritasu. See on üsna ebatavaline, kuna enamikus ettevõtetes saavad juhatuse liikmed lisaks põhipalgale ka erinevaid boonuseid ja hüvitisi. See näitab, et Kenomer OÜ on pühendunud oma ressursside suunamisele tegevusele, mis toob otseselt kasu ettevõttele ja selle klientidele.

Kenomer OÜ on hea näide ettevõttest, mis on pühendunud oma põhitegevusele ja keskendub oma ressursside tõhusale kasutamisele. Nende pühendumus teemantpuurimisele ja -saagimisele ning nende ainulaadne juhtimisstruktuur on võimaldanud neil saavutada edu selles nõudlikus valdkonnas.

KENOMER OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.