Rohkema info nägemiseks:

KOOS PAREMAKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 510; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KOOS PAREMAKS OÜ kohta arvamuslugu!"

KOOS PAREMAKS OÜ hetkeolukord

Juba 510 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Koos paremaks OÜ asutati 05.04.2010

Aruandeaastal on viidud läbi koolitusi, grupiteraapiaid ja psühholoogiaalaseid konsultatsioone. Seda jätkatakse ka 2024.

aastal vastavalt esitatavatele tellimustele ja klientide vajadustele.

Edaspidi on plaanis laiendada koolituste teemade ringi.

Tegevusvaldkonnaks on koolitused ja psühholoogiaalased konsultatsioonid üle Eesti.

Uurimis – ja arendustegevuse projektiks on järgnevate aruandeaastate jooksul täiendada oma teadmisi välisreisidel ja seminaridel, teraapiakoolitustel.

2024. aastal on plaanis jätkata Jõgeva maakonnas, Vaimastvere külas koolitus-, tervendus- ja kunstiteraapiakeskuse arendamist, et läbi viia nii koolitusi, kui ka psühholoogilisi terapeudi teenuseid.

KOOS PAREMAKS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.