Rohkema info nägemiseks:

SODABLAST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meil on kaasaegsed, proffesionaalsed ja turvalised seadmed. Meie eesmärk on pakkuda head ja sujuvat koostööd alates hinnapakkumisest ja lõpetades tähtaegse ja kvaliteetse tööde üle andmisega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas saavutada täiuslik pindade puhastus ja viimistlus ilma jõulist kemikaale kasutamata? Kas olete otsinud usaldusväärset partnerit, kes suudaks tagada tähtaegadest kinnipidamise ja kvaliteetse tulemuse? SodaBlast OÜ on Eesti ettevõte, mis vastab neile küsimustele jah-sõnaga. Tutvustame teile nende lugu ja seda, kuidas nad on saavutanud tipptaseme pindade puhastamise ja viimistlemise valdkonnas.

SodaBlast OÜ - Lugu edust ja uuendustest

SodaBlast OÜ alustas oma teekonda 2010. aastal. Sel aastal tutvustasid ettevõtte asutajad end Soomes soodapritsi tehnoloogiaga ja selle potentsiaaliga. Pärast aastaid survepuhastuse seadmete ja teenustega tegelemist nägid nad võimalust tuua Eestisse uudne ja keskkonnasõbralik pinnapuhastuse meetod, mis põhines soodapritsi tehnoloogial.

Tänapäev - Põhitegevus ja tipptase

Täna on SodaBlast OÜ keskendunud peamiselt sooda-, klaasi- ja liivapritsitöödele pindade puhastamise valdkonnas ning krohvi- ja värvimistöödele pindade viimistlemises. Nende eesmärk on anda klientidele parim võimalik tulemus, kasutades kaasaegseid, professionaalseid ja ohutuid seadmeid.

SodaBlast OÜ meeskond ei ole lihtsalt töötajad, vaid oma ala eksperdid. Kõik töötajad on saanud põhjaliku väljaõppe ning neil on vajalikud teadmised ja kogemused, et tagada projekti sujuv kulgemine. Turvalisus on neile äärmiselt oluline, ja seetõttu on neil alati kaasas vajalik turvavarustus ning nad kannavad ettevõtte sümboolikaga riietust, mis annab klientidele kindluse, et nad on valinud usaldusväärse partneri.

Kliendikeskne lähenemine

SodaBlast OÜ põhiväärtuseks on pakkuda klientidele mitte ainult kvaliteetseid teenuseid, vaid ka sujuvat koostööd. See algab hinnapakkumisest, kus nad analüüsivad hoolikalt projekti vajadusi ja vajalikke ressursse. Klientidele antakse selged ja ausad hinnapakkumised, mis tagavad õiglase hinna ja kliendi rahulolu.

Kuid SodaBlast OÜ ei peatu seal. Nende kohustus tähtaegadest kinnipidamise osas on erakordne. Nad mõistavad, et ajakava on paljudele projektidele kriitilise tähtsusega ning seetõttu teevad nad kõik endast oleneva, et iga töö valmiks õigeaegselt.

SodaBlast OÜ on selgelt tõestanud end usaldusväärse partnerina pindade puhastamise ja viimistlemise valdkonnas Eestis. Nende kogemused, kohusetundlikkus ja keskendumine kvaliteedile teevad neist kindla valiku klientidele, kes otsivad parimat. Kas SodaBlast on kindel partner tähtaegades ja kvaliteedis? Vastus on selge - jah, nad on! Nende kliendikeskne lähenemine ja pidev uuendamine teevad neist tipptegija oma valdkonnas ning partneri, keda võib usaldada.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

SODABLAST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- John K.

Ettevõte, mis pakub kvaliteetseid ja loodussõbralikke teenuseid. Nad on läinud ülemaailmse Ped Direktiivi nõuetele vastavate seadmetega ja on alati meiega ajastusest kinni pidades. Suurepärane teenindus ja soovitatud!

- Jaak T.

Teenindus on väga professionaalne ja efektiivne. Tekkinud probleemide lahendamine on kiire ja tulemus on väga hea. Samuti on kvaliteet ja hinnad alati meeldivad ja konkurentsivõimelised.

- Liis O.

Kasutan SodaBlasti teenuseid pidevalt ja nad on alati mulle väga hea partner olnud. Suurepärane teenindus, täpsed ajad ja kvaliteetne töö. Soovitan neid kõigile!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

SODABLAST OÜ tegevusaruanne 2022

SodaBlast OÜ on Eesti ettevõte, mis on pühendunud pakkuma innovaatilisi pinnapuhastuslahendusi, kasutades selleks uudset soodapritsi tehnoloogiat. See ettevõte, mis loodi 2010. aastal, on pühendunud oma klientide vajaduste rahuldamisele, pakkudes mitmekülgseid lahendusi, mis hõlmavad nii soodapritsi, klaaskuulpritsi kui ka liivapritsi. Ettevõtte juht on varasemast ettevõtlusest saanud suured kogemused liivapritsi- ja survepesutööde osas. Tänu sellele eelnevale kogemusele on ta tuttav nii pindade puhastus kui ka surveseadmetega. See tähendab, et SodaBlast OÜ on võimeline pakkuma kõige

Dropdown

kõik artiklid

Klaasiprits - SodaBlast OÜ | Loodussõbralik pindade puhastamine

Sooda on väga pehme ja ainult puhastab pinna kattematerjalist või mustusest, liiv on väga abrasiivne ja sobib hästi tugevamate metallide puhastamiseks, kuid peh
ssb.ee
Sooda on väga pehme ja ainult puhastab pinna kattematerjalist või mustusest, liiv on väga abrasiivne ja sobib hästi tugevamate metallide puhastamiseks, kuid pehmemate metallide puhastamiseks sobib väga hästi kasutada klaaskuulpritsi. Klaaskuulpritsiga on võimalik puhastada, või anda metallile ühtlane matt või kergelt läikiv pind. Kuigi me nimetame seda klaaskuulpritsiks, ei kasuta me alati just ümmargust ehk kuuli kujulist klaasitera, vastavalt töö eripärale valime me kas ümmargused või murtud ja nurgelised klaasiterad. Ümmargune klaasitera jätab siledama ja läikivama töötluse ja sobib

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.