Rohkema info nägemiseks:

HELIKINDLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume kõrgekvaliteediliste betoonitööde teostamisele, pakkudes mitmekülgseid teenuseid, sealhulgas betoonpõrandate ehitust, vundamentide rajamist, betoontreppide paigaldust ning pinnase- ja kaevetöid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Helikindlus OÜ on usaldusväärne partner betoonitööde valdkonnas, olles tuntud kvaliteetsete betooni- ja montaažitööde poolest. Meie ettevõte on rajatud aastatepikkusele kogemusele betoonitööde valdkonnas ning meie ekspertteadmised võimaldavad meil pakkuda laia valikut teenuseid üle Eesti.

Oleme pühendunud tagama kõrgeima kvaliteediga betoonitöid. Meie spetsialistid kasutavad õigeid töömeetodeid ja järgivad rangeid tehnilisi juhiseid, et tagada vastupidavad ja vastupidavad betoonpinnad igal ehitusobjektil.

 Mõistame, et ehitusprojektid nõuavad tihtipeale kiiret tegutsemist. Oleme paindlikud ja suudame kiiresti reageerida, et täita klientide vajadusi ning tähtaegadest kinni pidada.

Meie meeskond omab ulatuslikku kogemust betoonitöödega erineva mahuga ehitusobjektidel. Olgu tegemist betoonpõrandate, vundamentide, plaatvundamentide, betoontreppide, vahelagede või tugimüüridega, suudame pakkuda tipptasemel lahendusi igasugusteks betoonitöödeks.

Pakume kvaliteetset betoonitööde teenust, kus iga detail on hoolega läbi mõeldud ja täpselt teostatud. Loome vastupidavaid ja siledaid betoonpõrandaid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele. Lisaks betoonitöödele pakume ka pinnase- ja kaevetööde teenuseid, mis hõlmavad maapinna ettevalmistust ja korrastamist vastavalt ehitusvajadustele.

Oleme valmis aitama teid igasuguste betoonitööde ja ehitusprojektidega. Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes suudab pakkuda kvaliteetset tööd, kiiret reageerimist ning professionaalset teenust, siis võtke meiega julgelt ühendust. Helikindlus OÜ on teie usaldusväärne valik betoonitööde valdkonnas. Koos leiame alati parima ja vastupidavaima lahenduse teie ehitusprojektile.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

HELIKINDLUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan E.

Betoonpõrand on täiuslik. Kiire ja professionaalne meeskond. Soovitan kindlasti!

- Mari V.

Väga rahul pinnase- ja kaevetöödega. Täpne ja usaldusväärne teenus.

- Andres K.

Imetlusväärne betoonitöö! Detailideni läbimõeldud ja vastupidav tulemus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

HELIKINDLUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Helikindlus on Eestis asuv ettevõte, mille põhitegevuseks on betoonitööde teostamine. Alates selle asutamisest on ettevõte pühendunud kvaliteetsete betoonitööde pakkumisele, mille hulka kuuluvad nii suured kui ka väikesed projektid. Ettevõtte klientideks on nii eraisikud kui ka ettevõtted, kes vajavad professionaalset ja usaldusväärset partnerit betoonitööde teostamisel.2022. aastal oli OÜ Helikindlus müügitulu 267 469 eurot. See tulu teeniti täielikult Eestis, mis näitab ettevõtte tugevat positsiooni koduturul. Vaatamata sellele lõpetas ettevõte 2022. aasta kahjumiga summas 30 918 eurot.

Dropdown

kõik artiklid

Millest algab edukas ehitusprojekt?

Iga suurejooneline ehitusprojekt algab maapinna ettevalmistamisest. Kui soovite, et teie uus kodu, kontor või tööstushoone seisaks kindlal ja stabiilsel alusel,
ssb.ee
Iga suurejooneline ehitusprojekt algab maapinna ettevalmistamisest. Kui soovite, et teie uus kodu, kontor või tööstushoone seisaks kindlal ja stabiilsel alusel, on Helikindlus OÜ teie usaldusväärne partner pinnase- ja kaevetööde valdkonnas. Meie ettevõte on tuntud mitte ainult kvaliteetsete betoonitööde poolest, vaid ka pinnase- ja kaevetööde meistriklassi poolest, mis tagab teie ehitusprojektile tugeva ja turvalise aluse. Meie kogenud meeskond omab sügavat arusaamist erinevate pinnase tüüpide omadustest ja nende mõjust ehitusalusele. Mõistame, et igal alusel on oma eripärad, mis tuleb

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.