Rohkema info nägemiseks:

NOMIASKA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 916; jälgijaid - 10. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NOMIASKA OÜ kohta arvamuslugu!"

NOMIASKA OÜ hetkeolukord

Juba 916 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 10 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2023

OÜ Nomiaska asutai 04.05.2011 aastal.

Eelneva aasta tegevused on olnud jätkusuutlikud ja õigustanud oma tegevusi seoses selles osas, et sai kaasatud tööde teostamiseks lisa tööjõudu teenuse osutamise laiendamiseks.

Lisaks sai eelneval aastal koostööd tehtud ka teiste ettevõtetega kellega koos sai pikemaks ajaks hea ajalise tööalase graafiku alusel suuremaid ja pikema töölaadiga objektidel töötatud ja see koostöö jätkub endiselt.

2024 aastal on plaanis hankida ettevõttele lisaks tööjõudu seoses töömahtude suurenemise osas. Eelnevast aastal juba eelnevate kokkulepete alusel koostatud töömahtude laiendatud valdkond pakkus võimalust ettevõttel osutada soovitud teenust selleks, et tagada klientidele suuremas mahus teenust laiendatud ehituslikus valdkonnas. Samuti on ettevõttel võimalus rakendada mõningad omapärased ideed koos erinevate koostööpartneritega kuidas tekitada ettevõttele stabiilset tootlikust kergema vaevaga, et tagada klientidele selle toode tutvustamine ja edasimüügi võimalus.

Ettevõte on jätkusuutlik.

NOMIASKA OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.