Rohkema info nägemiseks:

EEBU KIRJASTUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 392; jälgijaid - 2. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta EEBU KIRJASTUS OÜ kohta arvamuslugu!"

EEBU KIRJASTUS OÜ hetkeolukord

Juba 392 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Tõlkebüroo ja kirjastuse EeBU Kirjastus OÜ põhitegevus oli 2023. aastal kirjaliku tõlke- ja toimetamisteenuse pakkumine, sh üha rohkem masintõlke järeltoimetamine. Ülejäänud tegevusalad hõlmavad tõlkekirjanduse kirjastamist, keelekorrektuuri, trükieelset ülevaatust ja keelekonsultatsioone. Tõlketeenuseid osutatakse peamiselt eesti, inglise, prantsuse ja saksa keelest/keelde. Tõlkebüroo on spetsialiseerunud eelkõige meditsiiniliste, juriidiliste ja tehniliste tekstide tõlkimisele ja toimetamisele. Peamised koostööpartnerid asuvad välismaal, hõlmates üle 20 eri riigi üle kogu maailma nii Euroopa Liidust kui ka väljastpoolt seda. Alates algusaastatest on ettevõte käive aastast aastasse suurenenud, kulmineerudes aastal 2021, kuid pärast Ukraina sõja mõju Eesti majandusele ja tehisaru/masintõlke ühe suuremat võidukäiku on tõlketööde mahud drastiliselt vähenenud, mida näitab ka 2023. aasta müügikäibe märkimisväärne langustrend 10 aasta tagusele ajale.

Kavas on kirjastada leida uus nišš keeletehnoloogia valdkonnas tehisaru treenimisel (ingl k linguistic coaching), teha koostööd ettevõtetega eelkõige kõnetuvastuse ning masintõlke võimaluste kasutamisel audiovisuaalses tõlkes.

EeBU Kirjastuse meeskond koosnes 2023. aastal paarist vabakutselistest oma ala tippspetsialistidest, kes valdavad suurepäraselt kiiresti areneva tõlkevaldkonna tehnilisi nüansse ja kvaliteedinõuete aspekte ning on võimelised tänu õpihimulistele koostööpartneritele kiiresti muutuvatele nõuetele adekvaatselt reageerima ning tehnika arenguga kaasas käima.

EEBU KIRJASTUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.