Rohkema info nägemiseks:

ARMECON EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetset ehitustööd nii eramajades, kortermajades kui ka tootmishoonetes. Meil on pikaajaline kogemus erinevate ehitustööde tegemisel nii Eestis kui ka välisturgudel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Armecon Ehitus OÜ on kauaaegse kogemusega ja mainekas ehitusettevõte, mis on laiendanud oma tegevust mitte ainult Eestis, vaid ka rahvusvahelisel tasandil, pakkudes oma kõrgetasemelisi ehitusteenuseid Soomes, Rootsis ja Norras.

Meie ettevõtte väärtus seisneb meie meeskonna pikaajalises kogemuses erinevate ehitustööde valdkonnas. Olgu selleks katusetööd, fassaaditööd, plekitööd (plekksepatööd) või maja võtmed kätte meetodil ehitus, suudame tagada, et iga projekt saavutab parima lõpptulemuse. Kliendi soovide arvestamine on meie jaoks prioriteet, ja me töötame selle nimel, et iga ülesanne vastaks täpselt kliendi ootustele.

Armecon Ehitus OÜ pakub kvaliteetset ehitustööd igat tüüpi hoonetes. Alates eramajadest ja kortermajadest kuni tootmishooneteni - oleme teie usaldusväärne partner igas ehitusprojektis.

Lisaks kohalikele projektidele oleme uhked oma võimekuse üle pakkuda rahvusvahelisi ehitusteenuseid. Soomes, Rootsis ja Norras tegutsedes oleme aidanud mitmel rahvusvahelisel kliendil oma unistuste projektid ellu viia.

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, kes järgib nõuetekohaseid tavasid ja tagab tipptasemel tulemused, siis on Armecon Ehitus OÜ teie valik.

Võta ühendust ja leiame ka sulle sobiva ehituslahenduse!

marek@armecon.ee
info@armecon.ee
+372 5051911

ARMECON EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Lembit U.

Harjaplekk paigaldati suurepäraselt. Täname professionaalset meeskonda!

- Anu V.

Armecon Ehitus oli usaldusväärne partner fassaaditöödel. Tulemus ületas ootused!

- Jaan T.

Suurepärane katusetöö! Meie katuse seisund paranes märkimisväärselt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ARMECON EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Armecon Ehitus OÜ on asutatud 2011. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on katuste ehitus. 2023. a jätkatakse tegevust.

Dropdown

kõik artiklid

Maja ehitamine

Maja ehitamine on üks suurimaid ja põnevamaid projekte, millega paljud inimesed oma elus kokku puutuvad. See on investeering nii materiaalsetesse kui ka emotsio
ssb.ee
Maja ehitamine on üks suurimaid ja põnevamaid projekte, millega paljud inimesed oma elus kokku puutuvad. See on investeering nii materiaalsetesse kui ka emotsionaalsetesse väärtustesse, mis toob kaasa pikaajalise kodu ja mugavustsooni loomise. Selles artiklis uurime lähemalt maja ehitamise olulisi samme ja miks see on nii oluline ja rahuldustpakkuv ettevõtmine. Maja ehitamise protsess algab planeerimisega. See hõlmab maja suuruse, stiili, disaini ja eelarve määratlemist. Enne ehitamise alustamist on oluline koostada põhjalik projekt, mis hõlmab kõiki hoone aspekte, alates ruumide ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.