Rohkema info nägemiseks:

RINGMEEDIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ringmeedia tegeleb erinevad videoteenuste pakkumisega. Videoteenused nagu videosalvestus, videoülekanded, videomontaaž jne. E-mail: info@ringmeedia.eu

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kujutle hetkeks võimalust jäädvustada olulisi sündmusi, luua kaasahaaravaid videomontaaže või teha otseülekandeid, et jagada olulisi hetki maailmaga. Siin tuleb mängu Ringmeedia - ettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmekülgsete videoteenuste pakkumisele.

Ringmeedia võtab enda peale mitmekesiste videoteenuste osutamise, hõlmates kõike alates professionaalsetest videosalvestustest ja kvaliteetsest videomontaažist kuni kaasahaaravate otseülekanneteni. Ettevõte on suunatud mitte ainult teenuste osutamisele, vaid ka loomingulisele lähenemisele, mis muudab iga projekti unikaalseks.

Kas oled korraldamas olulist sündmust või soovid jäädvustada erilist hetke? Ringmeedia pakub personaalseid videoteenuseid, mis vastavad Sinu vajadustele. Küsi pakkumist, kirjutades oma soovist aadressile info@ringmeedia.eu, ja avasta maailm uue silmaga.

Meie kogenud videomeeskond võtab enda kanda mitte ainult salvestuste loomise, vaid ka nende kvaliteetse järeltöötluse. Tulemuseks on nauditavad ja professionaalsed videod, mis jäävad kauaks meelde.

Kas soovid oma sündmust tuua laiema publikuni? Ringmeedia teeb selle võimalikuks läbi otseülekannete, viies sündmuse otse veebi, et jõuda rohkemate vaatajateni üle maailma.

Ringmeedia videomeeskond tegeleb suure põnevusega dokumentaalmaterjali loomisega, olgu selleks siis pulmad, konverentsid või muud erisündmused. Meie eesmärk on mitte ainult jäädvustada, vaid tuua esile sündmuse erilisus ja emotsioonid.

Kui soovid avastada maailma uue silmaga läbi kvaliteetsete videoteenuste, võta meiega ühendust aadressil info@ringmeedia.eu. Leiame koos parima lahenduse Sinu vajadustele, et muuta iga hetk unustamatuks.

Ringmeedia - tee oma lood elavaks!

KONTAKT

RINGMEEDIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin

Täiuslik koostöö - kiire ja kvaliteetne teenindus!

- Marko

Usaldusväärsed ja professionaalsed videoteenused.

- Kadi

Väga rahul videomontaaži kvaliteediga!

RINGMEEDIA OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Ringmeedia põhilisteks tegevusaladeks on jätkuvalt veebivideoülekannete teostus ja videote tootmine. OÜ Ringmeedia juhatus hindab majandusaasta rahuldavaks. Keskendume oma põhitegevusala arendamisele. 2023. aastaks pole planeeritud olulisi muudatusi personalis ega investeeringutes. 23. juunil 2023 Taaniel Ormus Juhatuse liige OÜ Ringmeedia

Dropdown

kõik artiklid

Oma brändi maksimeerimine professionaalsete videoklippidega

Tänapäeva digitaalses maastikul on video sisu ülimaks vahendiks publiku tähelepanu püüdmisel. Kuna inimese aju töötleb visuaale 60 000 korda kiiremini kui tekst
ssb.ee
Tänapäeva digitaalses maastikul on video sisu ülimaks vahendiks publiku tähelepanu püüdmisel. Kuna inimese aju töötleb visuaale 60 000 korda kiiremini kui teksti, pole ime, et video on saanud tõhusa brändistrateegia nurgakiviks. Kaasahaarav video sisu mitte ainult ei köida tähelepanu, vaid hoiab seda ka, viies kõrgemate kaasatuse määrade ja meeldejäävama brändikogemuseni. Professionaalsed videoklipid ei ole ainult esteetilised; need on strateegiline tööriist, mis võib edastada teie brändi sõnumit, väärtusi ja isikupära. Kõrgekvaliteedilise video kaasamisega oma brändistrateegiasse saate

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.