Rohkema info nägemiseks:

S-PRO OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1377; jälgijaid - 8. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta S-PRO OÜ kohta arvamuslugu!"

S-PRO OÜ hetkeolukord

Juba 1377 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

S-Pro OÜ asutati 30.03.2012. Ettevõtte põhitegevuseks aruandeaastal 2022 oli Sony, Harman

Professional ja Bosch ärilahenduste esindamine ja distributsioon Balti riikides ja Soomes. Peamisteks kaubagruppideks on videoekraanid, projektorid ja videoturvalahendused, lisandunud on ka erinevad audiovisuaalseadmed ja -kontrollseadmed. Kaubagruppide kohta saab ülevaate www.s- professional.eu.

Ettevõtte käive oli 2022. aastal 3,9 miljonit eurot (2021: 3 miljonit) ning kasum 68 tuhat eurot (2021: kasum 2 tuhat eurot).

2022. aastal oli majanduskeskkond Eestis väljakutseid pakkuv. Eelkõige mõjutasid majanduskeskkonda Ukraina sõda, energiahindade kiire kasv ning kõrge inflatsioonitase.

Järgmisel aruandeaastal on plaanis jätkata kaubavaliku mitmekesistamise protsessiga, fokusseerida online-kanalite arendamisele, kasvatada kõigi kaubagruppide käivet ning lisada ettevõtte valikusse uusi, perspektiivseid kaubagruppe.

Ettevõtte keskmine töötajate arv aruandeaastal oli 3 (2021: 3) ning tasudeks maksti kokku 66 tuhat eurot (2021: 54 tuhat eurot). Juhatuse liikme töötasu moodustas sellest 38 tuhat eurot (2021: 38 tuhat eurot), juhatuse liikmetele soodustusi ei tehtud. Töötasud on toodud ilma sotsiaalmaksudeta.

Ettevõtte peamised finantsnäitajad aruandeaasta kohta on näha järgnevas tabelis:

Näitaja 2022 2021

Puhasrentaablus 1,7% 0,1%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 2 2,31

ROA 6,0% 0,2%

ROE 13,4% 0,4%

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid: • Puhasrentaablus (%) = puhaskasum / müügitulu * 100 • Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) = aasta käibevara / aasta lühiajalised kohustused • ROA (%) = puhaskasum / aasta keskmised varad kokku * 100 • ROE (%) = puhaskasum / aasta keskmine omakapital kokku * 100

Ettevõte keskendub jätkuvalt projektipõhiste lahenduste pakkumisele. Sellest tulenevalt mõjutab müüki projektide realiseerumine (sh projekteerijate ja hankijate koolitus, projekteerimine, hangete realiseerumine, ehitustegevuse lõpp, projektide kasutuselevõtt). Ettevõte oma tegevusega otseselt olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid muudatusi ei tekita, kuid toetab ja jälgib nii üldkehtivaid norme kui ka tootjate poolt kasutatavaid keskkonna säästmise põhimõtteid.

Valuuta- ja finantsriske minimeerib ettevõte läbi konservatiivse finantspoliitika ning kontsernisisese

S-PRO OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.