Rohkema info nägemiseks:

NORDIC BOTANICAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 786; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta NORDIC BOTANICAL OÜ kohta arvamuslugu!"

NORDIC BOTANICAL OÜ hetkeolukord

Juba 786 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE

Käive

OÜ Nordic Botanical jaoks oli 2022. aasta majanduslikult aktiivne. Käive oli kokku 96 183 eurot. Aruandeaasta lõppedes jäi ettevõtte kasumisse summas 14 290 eurot.

Töötajad

Töötajatele tehti kulutusi koos sotsiaalmaksu ja töötuskindlustusega kokku 62 756 eurot. Täistööajaga töötajaid oli 2 ja osalise tööajaga 1 töötaja. Töötajaid võeti ka juurde projektide raames vastavalt vajadusele ja töömahule ning nendega sõlmiti töövõtulepingud või kasutati teiste ettevõtete tööjõudu teenusena.

Investeeringud 2022. aastal tehti investeeringuid põhivarasse summas 2 778 eurot. Soetati tootmiseks vajalikke seadmeid põhitegevuse tarbeks. 2023. aastal tehakse põhivaradesse investeeringuid vähem ja keskendutakse tootmise kestlikkusele ja edendamisele.

Aruandeaasta ja tulevased perioodid

Ettevõtte põhitegevuseks on olnud kõrget botaanilist-zooloogilist kompetentsi vajavate tööde läbiviimine (sh. inventuurid, ümberasustamised, looduslik haljastus) ning konsultatsioonid ja koolitused. 2021. aastalgi tuli suur osa müügitulust just sedalaadi tegevustest. Aasta-aastalt on aga laienenenud ettevõte tegevus Eesti kodumaiste taimeliikide seemnete kasvatamise valdkonnas looduslähedase haljastuse rajamiseks. 2019.

aastal alustas OÜ Nordic Botanical looduslike niidutaimede seemnete tootmist haljastuses kasutamiseks. 2020. aastal laiendati tegevust oluliselt ja võeti tööle täiskohaga aednik, kes tegeleb tootmise korraldamisega ettevõttes kohapeal. 2023. aastal on plaanis haljastuslahendustega seotud valdkonda laiendada ja võtta täiskohaga tööle veel üks aednik.

Seoses eeldatavalt suureneva tootmismahuga on 2023. aastal kavas edendada müügitegevust. Peamiseks tegevuseks selles valdkonnas on kavas ettevõtte kodulehe edasine arendamine kaasaegseks müügi- ja infokanaliks.

NORDIC BOTANICAL OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.