Rohkema info nägemiseks:

ARTISAN HONEY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2003; jälgijaid - 37. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ARTISAN HONEY OÜ kohta arvamuslugu!"

ARTISAN HONEY OÜ hetkeolukord

Juba 2003 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 37 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Artisan Honey OÜ põhitoodeteks on Eesti mesi ja sellest valmistatud maitsemeed.

Kolm põhisuunda Artisan Honey OÜ tegevuses on: *mee turundamine jaekauplustele, *mesi ärikingitusena ja *mee eksport.

Ärikingituste puhul personaliseerime Eesti mett ja erinevaid maitsemesi ja ka pakendeid vastavalt tellija soovidele.

Meie põhilised partnerid Eesti turul on Selver, Coop, Stockmann, Tallink, Restling jpt. ettevõtted, kellele valmistame ärikingituse ja logotooteid

Eesti mee väärindamine ja välisturgudele suunamine on mesindussektorile väga olulised küsimused, millega ettevõte igapäevaselt tegeleb.

2021-2022 aastal arenes mee eksport Jaapani suunal oluliselt. Samuti jätkame ekspordi osakaalu suurendamist Saksamaale 2021 kasvas settevõtte kogukäive 71,19% olles 383 261 euri.

2022 oli käive 352 921 euri. Kauba eksport suurenes 110%

ARTISAN HONEY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.