Rohkema info nägemiseks:

ÕLLENAUT OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5138; jälgijaid - 38. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ÕLLENAUT OÜ kohta arvamuslugu!"

ÕLLENAUT OÜ hetkeolukord

Juba 5138 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 38 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Õllenaut on väike, iseseisev, Eesti käsitööõlle pruulikoda, mille kaubamärk on tuntud terves Euroopas. Me alustasime õllepruulimisega 2013.

aastal ning meie toodete ja teenuste sihgrupiks on tarbija, kes soovib õllelt midagi enamat kui lihtsalt joovastavat efekti, kes eelistab maitset mahule.

Õllenaudi õlled on nii pinna- kui põhjakääritusega valmistatud, isikupärase maitsega, kohalikule traditsioonile vastavad eilid ja laagrid, näiteks unikaalne kohalikest linnastest ja metsikute humalatega pruulitud õlu või Eestis kasvanud ning siin linnastatud rukkist valmistatud õlu. Lisaks õlletootmisele edendame läbi Eesti Väikepruulijate Liidu, mille asutajaliige me oleme ning läbi tehniliste ja ajalooliste õllekoolituste, Eesti õllekultuuri.

2022. nagu ka sellele eelnevad kaks aastat möödus alguse osas endiselt globaalse viirusekriisi (COVID-19) tõmbetuultes, kuid alates märtsist aasta lõpuni õnnestus saavutada märkimisväärne müügitulu kasv ja kahjumi vähenemine. Kui varasemalt kasutasime oma Õ-seeria 0,5 liitriste purkide tootmiseks rendivillimisteenust, siis nende omahinna alandamiseks investeerisime PRIA toel 68 tuhat eurot oma purgiliini. Samuti jätkus meie alkoholivaba õlle Kaineken edulugu Eestis ja eksporditurgudel. Kahjuks algas veebruaris Ukrainas sõda ning alustasid tõusu ka toorainete ja energia hinnad, mis ei lasknud Õllenaudil kasumiaruandel veel nulli jõuda.

2023. aastal on õnneks inflatsioon pidurdunud ja energiahinnad normaliseeerunud. Erakordsete sündmuste puudumisel prognoosime nüüd siis taas selleks aastaks jõudmist tasakaalus rahavoogudeni.

ÕLLENAUT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.