Rohkema info nägemiseks:

KONGUTA TÖÖKODA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud rasketehnika remondile, hüdrosilindrite valmistamisele ja mitmekülgsetele metallitöödele, pakkudes klientidele tipptasemel tehnilist oskusteavet ja usaldusväärset teenindust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Alates 2009. aastast on Konguta Töökoda OÜ olnud tuntud ja usaldusväärne partner rasketehnika remondis ja metallitööde valdkonnas. Meie pühendumus kvaliteedile ja professionaalsus on teinud meist esimese valiku klientidele, kes vajavad rasketehnika remonti, hüdrosilindrite valmistamist ja remonti ning mitmesuguseid metallitöid.

Konguta Töökoda OÜ spetsialiseerub rasketehnika remondile, pakkudes laias valikus teenuseid alates väiksematest parandustest kuni suuremate remonditöödeni. Meie kogenud meeskond tagab, et teie rasketehnika on alati heas töökorras ja valmis tööle.

Oleme eksperdid vanade hüdrosilindrite remondis ja uute valmistamises. Kasutades tipptasemel tehnoloogiat ja kvaliteetseid materjale, suudame tagada hüdrosilindrite suurepärase jõudluse ja vastupidavuse, olgu tegemist siis remondi või uue valmistamisega.

Meie professionaalne treimismeeskond omab laialdasi kogemusi erinevate treimistööde teostamisel. Olgu tegemist keeruliste kujundite loomise või täpsete mõõtmistega, suudame täita kõik teie treimistööde vajadused.

Konguta Töökoda OÜ pakub mitmesuguseid metallitöid, sealhulgas keevitust ja muud metallitöötlemist. Meie oskustöölised suudavad käsitleda erinevaid metalle, tagades vastupidavad ja kvaliteetsed tulemused igas projektis.

Konguta Töökoda OÜ on tuntud mitte ainult oma tehnilise pädevuse, vaid ka kliendikeskse lähenemise poolest. Meie eesmärk on mitte ainult lahendada teie rasketehnika ja metallitööde probleeme, vaid teha seda ka kiiresti ja efektiivselt, tagades samal ajal rahulolu ja usalduse igas klientides.

Kui otsite usaldusväärset partnerit rasketehnika remondis või metallitöödes, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Konguta Töökoda OÜ meeskond on alati valmis pakkuma teile parimaid lahendusi vastavalt teie vajadustele. Olgu tegemist keeruka remonditööga või väiksema metallitööga, meie professionaalne meeskond on valmis teid abistama.

Ärge jätke olulisi remondi- või metallitöid ootele. Võtke meiega kohe ühendust ja laske meil näidata teile, miks Konguta Töökoda OÜ on teie parim valik rasketehnika remondi ja metallitööde partneriks. Teie rahulolu on meie prioriteet, ja me garanteerime kvaliteetseid tulemusi igas projektis!

Võtke meiega ühendust juba täna!


KONTAKT

KONGUTA TÖÖKODA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Riivo S.

Suurepärane teenindus ja kiired lahendused! Konguta Töökoda OÜ muutis meie rasketehnika uuesti töökindlaks.

- Kert H.

Nende hüdrosilindrite remont on imetlusväärne. Nad suudavad isegi vanad seadmed uueks muuta!

- Margus E.

Metallitööde osas pole neile võrdset. Täpsus ja kvaliteet - just seda ootasin!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KONGUTA TÖÖKODA OÜ tegevusaruanne 2022

Konguta Töökoda OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetsete ehitustehnika ja mitmesuguste teiste seadmete remont- ja taastamisteenuste poolest, jätkas oma tegevust ka 2022. aastal. Ettevõtte peamised teenused hõlmavad lukksepa-, keevitus- ja treitöid, mis on olulised seadmete hooldamiseks ja parandamiseks. Suur osa ettevõtte teenustest on seotud hüdrosilindrite remondi, trei- ja freesimistööde ning lukksepatöödega. Lisaks on ettevõte spetsialiseerunud avade taastamisele, mis on oluline osa seadmete taastamisest.2022. aastal oli Konguta Töökoda OÜ majandusaasta käive 533 102 eurot, mis on 9,7% rohkem

Dropdown

kõik artiklid

Mis teeb Konguta Töökojast ekspertide valiku hüdrosilindrite remondi ja valmistamise valdkonnas?

Kas olete kunagi seisnud vastamisi problemaatiliste, vanade hüdrosilindritega, mis ei täida enam oma funktsiooni või tekitavad pidevalt rikkeid? See on probleem
ssb.ee
Kas olete kunagi seisnud vastamisi problemaatiliste, vanade hüdrosilindritega, mis ei täida enam oma funktsiooni või tekitavad pidevalt rikkeid? See on probleem, millega paljud ettevõtted kokku puutuvad, kuid õnneks on Konguta Töökoda OÜ siin, et lahendus pakkuda. Meie eksperdimeeskond võtab enda hoole alla isegi kõige kulunumad ja avariiohtlikumad hüdrosilindrid, muutes need tõhusateks ja vastupidavateks masinateks, mis teenivad teid pikka aega. Hüdrosilindrid on südamikus keerulised seadmed. Nende nõuetekohane toimimine on hädavajalik paljudele tööstusharudele, olgu selleks siis ehitus,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.