Rohkema info nägemiseks:

VOORTUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie tegevusvaldkonnaks on ventilatsiooni- ja jahutussüsteemide ehitamine ja hooldus ning pakume täiendavate teenustena ka tuletõkke- ja isoleerimistöid ning avade teemantpuurimist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Voortum OÜ meeskond on oma ala professionaalidest koosnev grupp, kellel on ventilatsioonisüsteemide ehitamise, remondi ja hoolduse valdkonnas üle kümne aasta pikkune töökogemus. Meie spetsialistide pühendumus ja kogemus tagavad, et iga projekt viiakse läbi tipptasemel ja vastab klientide vajadustele.

Kui oled otsinud usaldusväärset partnerit oma ventilatsioonivajadusteks, siis oled jõudnud õigele aadressile. Olgu sul vajadus uue süsteemi loomise järele või soovid renoveerida olemasolevat, Voortum OÜ tagab, et sinu ruumides valitseks alati puhas ja värske õhk.

Ventilatsioonisüsteemide regulaarne hooldus on hädavajalik nende pikaealisuse ja tõhususe tagamiseks. Meie professionaalne meeskond hoolitseb selle eest, et kõik hooldustööd viiakse läbi kiirelt ja tõhusalt. Kui aga peaks tekkima probleeme, siis pakume kiiret remonditeenust, et saaksid jätkata oma igapäevaste toimingutega minimaalse katkestusega.

Ohutuse ja energiasäästlikkuse tagamiseks on oluline tuletõkkesüsteemide ja soojusisolatsiooni nõuetekohane paigaldus. Voortum OÜ omab selles valdkonnas laialdast kogemust ja pakub kõrgetasemelisi teenuseid.

Lisaks teostame professionaalset teemantpuurimist, mis võimaldab luua avad seintes ja lagedes erinevate ehitusprojektide tarvis. Tänu meie kvaliteetsele tehnoloogiale ja meisterlikkusele teostame seda tööd kiirelt ja täpselt.

Kui oled huvitatud meie teenustest ja soovid alustada koostööd, võta kindlasti ühendust. Oleme siin, et kuulata sinu vajadusi ja pakkuda parimaid kohandatud lahendusi.

Võta ühendust ja leiame sulle sobiva lahenduse!

voortum@voortum.com
+372 686 3445
+372 575 01 360

VOORTUM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Priit S.

Suurepärane ventilatsioonitöö! Kiired ja usaldusväärsed töölised.

- Kadi P.

Õhkküte töötab taas ideaalselt, tänud Voortumile!

- Mark T.

Voortum OÜ teemantpuurimise teenus oli täpne ja kiire.

VOORTUM OÜ tegevusaruanne 2022

Voortum OÜ on ettevõte, mis alustas oma tegevust 2014. aastal, pühendudes ventilatsioonisüsteemide paigaldamisele. Sellest ajast alates on nad pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes kvaliteetseid teenuseid oma klientidele. 2022. aastal oli Voortum OÜ's keskmiselt kuus töötajat, kes kõik töötasid töölepingu alusel. See näitab ettevõtte pühendumust oma töötajatele, pakkudes neile stabiilset töökeskkonda ja kindlustunnet. Töötajate arv on oluline näitaja, mis kajastab ettevõtte suurust ja võimekust. Kuus töötajat tähendab, et Voortum OÜ on piisavalt suur, et pakkuda kvaliteetseid teenuseid,

Dropdown

kõik artiklid

Puhurid VS ventilatsioonid - eelised ja puudused

ui kuumad suvepäevad saabuvad, hakkavad paljud otsima võimalusi, kuidas ruume jahutada ja meeldivat õhkkonda luua. Tihti kerkib siinkohal küsimus: kas valida pu
ssb.ee
ui kuumad suvepäevad saabuvad, hakkavad paljud otsima võimalusi, kuidas ruume jahutada ja meeldivat õhkkonda luua. Tihti kerkib siinkohal küsimus: kas valida puhur või investeerida korralikku ventilatsioonisüsteemi? Mõlemal on oma eelised ja puudused. Selles artiklis vaatleme puhurite ja ventilatsioonisüsteemide erinevusi, et saaksite teha teadliku otsuse. Puhurid- lihtsus ja liikuvus Mobiilsus : Puhureid on kerge liigutada ühest kohast teise, mis võimaldab neid kasutada erinevates ruumides vastavalt vajadusele. Hind : Võrreldes keerukate ventilatsioonisüsteemidega on puhurid enamasti

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.