Rohkema info nägemiseks:

YES CATERING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete kulinaarsete elamuste pakkumisega ning korraldame sündmuseid ja üritusi, mis ühendavad inimesi läbi toidu ja meelelahutuse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

YES CATERING OÜ usub, et iga söögikord on võimalus luua mälestusi, tuua inimesi kokku ja tähistada elu hetki. Asudes Tallinna pulbitsevas südames, on meie uksed alati avatud neile, kes otsivad meeldivat einestamiskogemust, olgu sa kohalik või lihtsalt läbisõitja.

Meie lugu

Kirg suurepärase toidu ja sooja, kutsuva õhkkonna vastu on teinud KOPLI KÖÖK'ist armastatud sihtkoha toidusõpradele. Meie söögikoht on kujundatud nii, et mahutab kuni 60 inimest, muutes selle ideaalseks kohaks perekoosviibimisteks, ettevõtte üritusteks või vabaks ajaveetmiseks sõpradega. Uhkustame oma rikkaliku ja mitmekesise menüüga, mis lubab rahuldada iga maitset, pakkudes igapäevaseid lõunasöögi eripakkumisi ja hubast brunchi igal laupäeval.

Meie teenused

Meie catering-teenused on kohandatud vastavalt teie vajadustele, olgu selleks intiimne koosviibimine või suurejooneline tähistamine. Pakume terviklikku kogemust algusest lõpuni, tagades, et teie üritus oleks midagi enamat kui suurepärane. Neile, kes soovivad oma üritust korraldada ainulaadses kohas, pakub meie rendiruum täiuslikku tausta igaks sündmuseks.

Liitu meiega

Kogege meie õhtuste ürituste suminat, kus tihti esinevad andekad muusikud, täites ruumi võluvate meloodiatega. Püsige meie viimaste sündmustega kursis, jälgides meid sotsiaalmeedias @kopli_kook, ja ärge jätke kasutamata võimalust osaleda meie avatud üritustel, alates disainiviktoriinidest kuni näitusteni. Oleme rohkem kui lihtsalt söögikoht; oleme loovuse ja köögi kohtumispaik.

YES CATERING OÜ's oleme pühendunud erakordse einestamiskogemuse pakkumisele, mis ulatub kaugemale kui taldrik. See on keskkonna loomine, kus iga külastus on meeldejääv ja iga suutäis on maitsepidu. Liitu meiega ja avasta, miks me pole lihtsalt catering-ettevõte, vaid sihtkoht neile, kes armastavad suurepärast toitu ja seltskonda.

Suurte gruppide puhul palume broneeringud ja päringud esitada nädal ette. Ootame teid KOPLI KÖÖK'i ja loome koos unustamatuid kogemusi.

Kontakt

YES CATERING OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa K.

Soovitan kõigile, kes hindavad head toitu ja meeldivat teenindust.

- Marko T.

Meie üritus oli suurepärane tänu Kopli Köögi professionaalsele teenindusele.

- Kristiina S.

Külastasin Kopli Kööki ja olin meeldivalt üllatunud.

Miks on oluline valida professionaalne teenindus ja esitlus oma üritusele?

Ürituse planeerimisel, olgu see siis ettevõtte koosolek, turismigrupi väljasõit või kohalik tähistamine, on üheks kriitilisemaks aspektiks söögikogemus. Grupitoitlustus on suurepärane lahendus, mis pakub mitmeid eeliseid, tagades, et teie üritus on nii meeldejääv kui ka muretu. Põhjus nr 1: Mugavus ja aja kokkuhoid Grupitoitlustuse valimine YES CATERING OÜ-ga tähendab teie ürituse toitlustusvajaduste usaldamist ekspertidele. Meie meeskond töötab teiega tihedalt koos, et planeerida iga detail, alates menüü valikust kuni serveerimislogistikani, võimaldades teil keskenduda ürituse teistele

Dropdown

kõik artiklid

Millistele põhimõtetele rajaneb Kopli Köögi kulinaarne filosoofia ja kuidas see avaldub nende menüüs?

Sisse astudes Kopli Kööki, tervitab külalisi soe ja kutsuv atmosfäär, mis ühendab endas rustikaalset võlu ja modernset elegantsi. Sisustus austab Tallinna rikas
ssb.ee
Sisse astudes Kopli Kööki, tervitab külalisi soe ja kutsuv atmosfäär, mis ühendab endas rustikaalset võlu ja modernset elegantsi. Sisustus austab Tallinna rikast ajalugu, pakkudes samal ajal mugavat ruumi, kus nautida oma söögikordi. Kopli Köök on uhke oma filosoofia üle, mis rõhutab värskete, kohapeal hangitud koostisosade ja uuenduslike kulinaarsete tehnikate tähtsust. Kokad on pühendunud menüü loomisele, mis mitte ainult ei paku maitseelamust, vaid jutustab ka Eesti mitmekülgsest kulinaariamaastikust. Kulinaarne kogemus Maitserännak algab eelroogadega, mis seavad lava tulevastele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.